Гонзо размаха метлата в съдийство

Президентът на БФС Георги Иванов подготвя сериозни промени в родното съдийство, научи "Труд News" от свои източници. Бившият нападател е решен да освободи шефа на Комисията Давид Борбалан. Испанецът ще освободи поста още в първите дни на новата седмица заради серията скандали в родния футбол от началото на сезона. Най-сериозни оплаквания дотук през кампанията имаше от „Левски“ и „Арда“.

На свой ред Иванов вече даде да се разбере, че е твърдо решен на промени по горните етажи, но досега изчакваше, за да бъде убеден в решението си.

На дузпата е заложен и главният мениджър на съдийската комисия БФС - Стоян Алексиев. Много е вероятно и той да последва Борбалан и да освободи позицията заради невъзможността му да си върши качествено работата. С най-сериозни шансове да оцелее е отговорникът за ВАР Петър Петров, но дори и неговото място ще се дискутира в паузата за националните отбори.

Тепърва ще се обсъжда кой е най-подходящ за наследник на Борбалан. Преди него тази длъжност изпълняваше унгарецът Виктор Кашай, който също не впечатли с работата си.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Владимир Иванов

Този уебсайт използва "бисквитки"