Грузинец е с опасност за живота след катастрофа край Монтана

48-годишен грузинец е в болницата в Монтана с опасност за живота. Чуждестранният гражданин е с множество ранни вследствие на катастрофа край село Смирненски

Тежкият пътен инцидент е станал вчера следобед. Грузинският гражданин е пътувал с колата си от Видин за Монтана. Преди село Смирненски, с несъобразена скорост, при излизане от десен завой той губи контрол върху колата и навлиза частично в насрещното плътно, където се блъска челно в лека кола, управлявана от 20-годишен от Арчар, съобщи БНР.

Вследствие грузинецът е с множество счупвания по тялото. Транспортиран е в болницата в Монтана с опасност за живота. Шофьорът от Арчар е с фрактура на костите на глезена. Пътникът до него, също от Арчар, е със счупен глезена и петата на десния крак. 

Двете пътнички на задната седалка имат охлузвания рани по тялото и главата. Те са настанени в болницата в Монтана под наблюдение, без опасност за живота. Пробата за алкохол и наркотици на българския шофьор е отрицателна. На грузинеца е взета кръвна проба. Образувано е досъдебно производство. Полицаи от Лом работят по случая.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"