Дакота Джонсън и Крис Мартин с имение за $ 12,5 милиона

Луксозният имот е в Малибу 

Слуховете за годежа на 31-годишната звезда от филма "50 нюанса сиво" Дакота Джонсън и 43-годишния музикант Крис Мартин, които се появиха в пресата в края на декември, може да са верни! Влюбените си закупиха имение от 495 квадратни метра в Малибу и вече се нанесоха в него. Първоначално имотът  бе пуснат в продажба за 14 милиона долара, но двойката успяла да го спазари  за 12,5 милиона.

Първото общо жилище на Джонсън и Мартин е проектирано в модерен стил Кейп Код, традиционен тип селскостопанска къща в Северна Америка. Постройката разполага с шест спални и девет бани, хол с камина и големи прозорци, предлагащи фантастична гледка към планините и океана. Една от стаите в къщата е превърната в киносалон. В същото време в просторния дом има достатъчно място за двете деца на Мартин от предишен брак с Гуинет Полтроу , които често посещават баща си.

На прилежащата към къщата територия е построена и двуетажна къща за гости, оборудвана с игрална стая, хол, спалня и отделна кухня. Имотът включва още голям басейн с хидромасажна вана и зона за релакс с камина, външна секция за барбекю и бар. Къщата има надеждна система за сигурност, а територията й е гъсто засадена с дървета, което я прави почти невидима за досадните папараци.

Известно е също така, че Дакота Джонсън, въпреки преместването, все още няма да се раздели със собствения си имот, който тя придоби през 2016 г. за 3,55 милиона долара.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Таня Пушкова

Този уебсайт използва "бисквитки"