Дани Алвеш подлуди Гуардиола

Дани Алвеш докара до лудост Пеп Гуардиола. Треньорът на „Манчестър Сити“ бе договорил привличането на бившия си любимец от „Барселона“, но в последния момент бразилецът го предаде. Вместо в „Сити“ Дани Алвеш подписа с „Пари Сен Жермен“ срещу 230 000 паунда седмична заплата.

Гуардиола бе позволил на защитника да довърши лятната си почивка и тогава да мине медицински тестове. През това време от ПСЖ се свързаха с Алвеш и го примамиха, а той не уведоми „Сити“ за промяната на решението си. Така „гражданите“ отново ще се обърнат към първата си опция – Кай Уокър от „Тотнъм“. Той обаче струва 50 милиона паунда.

В същото време последното голямо откритие на сър Алекс Фъргюсън напусна „Манчестър Юнайтед“. Клубът продаде Аднан Янужай на „Реал Сосиедад“ за 10 милиона паунда. В последните две години белгиецът игра под наем в „Съндърланд“ и „Борусия“ (Дортмунд), но никога не впечатли. През 2012 година Янужай се смяташе за талант №1 на „Юнайтед“, а тогавашният национален селекционер Рой Ходжсън го молеше да предпочете Англия вместо Белгия.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"