Деми Ловато режисира документален филм за деца звезди

Разказ за порастването в света на славата и парите

Личните истории на Дрю Баримори Кристина Ричи

Деми Ловато се завръща отново на екрана, но този път не като актриса, а като режисьор. Тя прави своя дебют зад камерата с документален филм, който носи името "Child Star" ("Дете-звезда").Филмът разглежда възходите и паденията на израстването под светлината на прожекторите - тема, която е близка до сърцето на Ловато, именно защото това е бил нейният живот. Продукцията ще се излъчва в стрийминг платформата Hulu, която е собственост на компанията, която направи Деми известна.

В "Child Star" Ловато се потапя в откровени и емоционални разговори с други бивши деца-звезди, включително Дрю Баримор, Кенан Томпсън, Кристина Ричи, Рейвън Симон, Джоджо Сива и колежката й от тийн филмите "Camp Rock" - Алисън Стоунър. Всички те ще споделят своите лични истории за славата и трудностите, които са преживели, благодарение на таланта им, който ги изстрелва на върха още като деца.

Дрю Баримор признава, че на 12 вече е била пристрастена към алкохол и дрога.

"Толкова съм горда да направя своя режисьорски дебют с този документален филм. Той хвърля светлина върху това колко е трудно да си дете и актьор едновременно. Тема, която е много близка до сърцето ми. Искам да благодаря на всички, които са част от този проект, за тяхната отдаденост и работа. Надявам се зрителите наистина да видят предизвикателствата и натиска, пред които са изправени младите хора в индустрията, за да можем да създадем по-безопасна и подкрепяща среда за бъдещите поколения", казва Ловато в изявление за The Hollywood Reporter.

Помощник-режисьорът, Никола Марш, която е с богат опит в документалните филми, добавя, че продукцията ще разбие представите, които обществото има за живота на малките звезди. "Всичко това изглежда забавно и бляскаво, но всъщност е истинско предизвикателство да формираш своята идентичност и характер, докато си просто една стока на пазара", обяснява тя. Премиерата на "Child Star" е насрочена за 17 септември.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"