Деми Мур говори за проблемите с остаряването

Актрисата Деми Мур се появи на корицата на септемврийския брой на списание Interview. 61-годишната холивудска икона изглежда по-добре от всякога в пищна фотосесия на фотографа Петра Колинс, а Деми направи фотосите, за да популяризира новия си филм „The Substance“.

В интервюто актрисата разсъждава върху това колко внимание е получило тялото й в бикини на 40-годишна възраст, когато участва в "Ангелите на Чарли". „Правех „Ангелите на Чарли“ и се говореше много за известната сцена с бикините. Всичко беше много открито, коментираше се постоянно за това как изглеждам. Холивуд е жесток към жените в напреднала възраст, когато вече не можеш да намериш сценарии или герои, които да ти пасват. Или си майка, или си достатъчно възрастна, за да не си секси в техните очи", казва Мур.

В новия си филм "The Substance" тя играе холивудската звезда Елизабет Спаркъл. Когато приема експериментално лекарство, закупено от черния пазар, за да направи по-млада версия на себе си, тя става напълно различен човек - превръща се в млада, жизнена красавица, изиграна от Маргарет Куали. Мур разкри, че е била силно развълнувана от сценария на филма, защото е уникален начин да се говори за проблема с остаряването.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"