Децата и съпругата на Баджо не са пострадали, полицията вече разследва обира във вилата му

Бившият футболист Роберто Баджо беше пребит, докато гледаше със семейството си мача Италия - Испания по време на ЕВРО 2024. Телевизия "Рай" уточнява, че той от около 15 години живее в земеделското си имение, което се намира на хълм с изглед към Алтавила Вичентина. Вилата е изолирана и е в центъра на голям парцел сред природата и гората. Баджо живее там със съпругата си Андреина и трите си деца.

Петима мъже са влезли въоръжени и избухнала свада с Баджо, при която бившият футболист пострадал, като през нощта е бил лекуван в болница с рана на челото и се наложило да бъде шит. Според Corriere Veneto, веднага щом крадците влезли в къщата, Баджо се опитал да се изправи срещу един от тях и след много кратко сбиване крадецът го ударил по челото с приклада на пистолет, причинявайки му дълбока рана.

Той и семейството му били заключени в килера, докато престъпниците избягали от къщата. След това Баджо ритнал вратата, като успял да измъкне цялото семейство и да извика полицията.

Откраднати са ценности, бижута и часовници. Полицията разследва случая.

Полицията на Виченца се намесила, след като униформените изслушали Баджо и семейството му и вече получили всички изображения от видеонаблюдението на вилата. Другите членове на семейството преживяли голям страх, но никой не бил ранен. 

Вижте как изглежда вилата на Баджо тук:

TRUD_VERSION_AMP:3//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"