Джей Ло нарича Бен Афлек лош любовник

Описва го като примитивен и егоист в леглото в песен

Първият ѝ мъж подкрепя “баджанака”

Няма край сапунката Дженифър Лопес - Бен Афлек. Според най-новата серия Джей Ло е готова да представи на публиката напълно нова версия на връзката им и в същото време да разклати репутацията на Бен в най-личната област - интимната.
Когато Дженифър и Бен възстановиха връзката си след почти две десетилетия прекъсване, Лопес буквално постави партньора си на пиедестал. В свои интервюта и песни тя го възхваляваше като любовник и партньор, като твърдеше, че страстта им не угасва нито за секунда. Днес Дженифър запя друга песен.

“Тя казва на хората, че той е бил примитивен и егоист в леглото. Сега дори съжалява, че му посвещава толкова откровени песни”, споделя източник пред In Touch Weekly. Очевидно с появата на трезвен поглед върху интимния им живот Джен има голямо желание да “го удари там, където боли най-много”. Вероятно ще станем свидетели на този удар в новата музикална творба на звездата.

Лопес е готова да пусне нова песен, която ще бъде ярък контраст с предишните сладки признания. Ако по-рано нейните текстове включваха излъскани реплики като “Липсва ми тялото ти”, сега тя иска да пее за това как чувствата ѝ са се променили драматично след раздялата. Вътрешни хора твърдят, че новата композиция ще има за цел да постави под въпрос уменията на Бен като любовник.

Плановете на Лопес да унизи Афлек звучат като ход на човек, който не може да остави миналото зад гърба си. Това не е първият път, когато звездите прибягват до музиката, за да изразят своето възмущение или негодувание - Тейлър Суифт след всяка раздяла пуска парчета за бившите си. Сега изглежда Дженифър е готова да тръгне по същия път. Интересно как ще реагира Бен Афлек.

Междувременно първият мъж на Джей Ло - актьорът Оджани Ноа, подкрепи “баджанака” си, като каза пред “Дейли мейл”, че много добре го разбира, защото всичко, с което се е сблъскал Бен, го е преживял и той в битието си на съпруг на звездата. Макар да е бил такъв само година.

Когато се запознават, Ноа е сервитьор, а Джен - в началото на кариерата си. Няколко седмици, след като започват да излизат, тя го кани да я придружи на червения килим. Младежът взима костюм под наем и почти изпада в паника, когато попада под светкавиците на фотоапаратите.

Ноа се премества да работи във фирма за кетъринг, доставяща храна на актьорите и снимачните екипи, и така става “вътрешен човек” в Холивуд. Междувременно Джей Ло вече е изгряваща звезда. Сватбата им е скромна, меденият месец - също. Ходят по музеи и плават с лодка. Нищо общо с пищната сватба на звездата с Бен Афлек.

Ноа коментира снимки на наскоро разпадналото се семейство, на които четвъртият съпруг на Лопес изглежда много разочарован. “На някои от снимките от медения месец Бен изглежда така, сякаш иска да бъде там с нея, но не и да бъде сниман. Мога да го разбера. Сватбата е за всеки, но меденият месец е личен момент. Стори ми се, сякаш тя викаше: “Вижте ни - ние сме на меден месец! Нека ви се покажем.”

Според Ноа животът с една от най-известните жени в света е бил истински емоционален шок: “Тя имаше четирима добри съпрузи и беше обичана преди. Така че не знам от колко любов се нуждае или колко любов все още търси”.

Първият съпруг на Лопес казва, че тя наистина се радва на медийното внимание: “Бих ѝ казал: “Трябва да бъдеш по-прибрана”. Не можеш да си истински в една връзка, ако постоянно те снимат.”

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Славяна Манолова

Този уебсайт използва "бисквитки"