Джеймс Бонд се придвижва с проходилка за възрастни

Джордж Лейзънби е един от първите актьори, изиграли най-известния агент 007, Джеймс Бонд. Той влиза в ролята през далечната 1969 г. в продължението "В служба на Нейно Величество". След това заменя Шон Конъри и въпреки че не продължава да играе в хитовия франчайз, тази е най-известната му роля.

Днес Джордж е на 84 години, а новите му снимки натъжиха обществеността. Папараците го заснеха да се разхожда в Санта Моника, облечен в анцуг, тениска и шапка и да върви с помощта на проходилка за възрастни хора, придружен от негов роднина. Фотосите притесниха феновете, тъй като актьорът внезапно отслабна, а за последно беше видян на летището в добра форма, без проходилка и с по-нормално тегло през 2022 г.

Между другото, Лейзънби се сбогува с актьорството само преди месец. „Това не беше лесно решение, но е време да обявя, че се оттеглям от работа. От днес вече няма да играя или да правя публични изяви, да давам интервюта или да раздавам автографи“, написа той в прессъобщение и добави, че оттук нататък ще се фокусира върху семейството си. От 1971 до 1995 г. негова съпруга е Кристина Ганет, а 2002 до 2011 г. има брак с Пам Шрайвър. Бившият Бонд е баща на пет деца.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"