Дженифър Анистън избухна срещу сенатор Ванс

Популярната актриса Дженифър Анистън не можа да замълчи след изказването на американския сенатор Дж. Ванс, който нарече Камала Харис жена с котка без деца, която е отчаяна от живота си и тези думи предизвикаха лавина от коментари. Анистън също сподели това видео в своя Instagram и се обърна към Ванс:

„Наистина не мога да повярвам, че тези думи идват от потенциалния вицепрезидент на Съединените щати. Всичко, което мога да кажа е... г-н Ванс, моля се дъщеря ви да има късмета един ден да има собствени деца. Дано не й се налага да се обръща към асистираната репродукция.“

Ванс постави под съмнение лидерството на Харис още през 2021 г., защото тя няма биологични деца, а коментарите му се появиха отново през последните дни и разгневиха мнозина. По време на кандидатурата на Ванс за Сената в Охайо, той каза в интервю за Fox News, че страната се управлява от демократите и ги нарече куп бездетни жени, притежаващи котки, които са нещастни в живота си. 

Анистън беше особено обидена от това, защото от години се бори с безплодието и призна, че няколко пъти се е опитвала да забременее, но не се е получило.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"