Дженифър Анистън: Не можех да избягам от образа на Рейчъл

51-годишната звезда Дженифър Анистън  откровено разказа за живота си. Тя заяви, че я е измъчвал фактът, че я възприемат единствено като Рейчъл. Кариерата на бившата жена на Брад Пит се изкачи на върха на славата заради сериала „Приятели“. В комедийния ситком тя беше в образа на Рейчъл Грийн, момиче, което започва самостоятелен живот в Ню Йорк.

10 години пресъздаваше този образ. Актрисата разказа, че режисьорите не са я виждали в друго амплоа и това й носело страхотни душевни терзания и страдания. По думите на Анистън тя през цялото време се опитвала да докаже на света, че става и за други роли.

Спасението идва за звездата с филма „Доброто момиче“. Изигравайки там главната роля, най-накрая Дженифър успява да се освободи от негативизма по отношение на собствената й кариера и става по-уверена.

„Доброто момиче“ беше първият филм, когато се отървах от имиджа на Рейчъл и успях да се слея с някого, който не ми е толкова близък. Бях ужасно нервна. Мислех си, че съм само момичето от квартирата в Ню Йорк с виолетовите стени“, цитира Daily Mail думите на Дженифър.

Въпреки нелеките отношения с героинята си Рейчъл Грийн, актрисата отново решава да влезе в образа. Феновете на „Приятели“ с нетърпение чакат новата серия, където любимците им ще се срещнат отново след толкова години раздяла. Именно Брад Пит настоя Анистън да се върне в сериала.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"