Джерард Бътлър заби 25 години по-млада моделка

Холивудският чаровник омая пищна звезда на Sports Illustrated

 В любовния му тефтер са красавици като Дженифър Анистън и Наоми Кембъл

С хитови роли в “300”, “Изнудвачът” и “Код: Олимп”

Холивудският чаровник Джерард Бътлър откри отново любовта с цели 25-години по-млада от него изкусителна моделка. 54-годишният шотландски актьор беше забелязан да се прегръща с пищната звезда на Sports Illustrated Пени Лейн, докато се наслаждават на романтична разходка из Примроуз Хил.

54-годишният шотландски актьор с Пени Лейн

На снимките, публикувани от вестник The Sun, двойката изглежда в страхотно настроение по време на дългата си разходка, а след това отново в приповдигнато настроение обядват в местен ресторант. По-рано тази година Пени бе избрана за модел на изданието за бански костюми Sports Illustrated, за което засне множество секси снимки и набра милиони фенове в социалните мрежи, но и не само. Когато не е модел, Пени обича екстремни спортове като шофиране на състезателни коли и плуване. Тя също така се изявява и като актриса и поучи роля във франчайза “Лигата на справедливостта”.

Преди Пени, Джерард имаше дълга връзка с инвеститорката с недвижими имоти и интериорен дизайнер Морган Браун. Двойката започна да се среща през 2014 г., но прекратиха романса си официално през 2021 г.

Тогава той каза: “Преминах през тежка раздяла по време на пандемията, така че загубих любим човек по различен начин и това беше много трудно, много по-трудно, отколкото си мислех.” Джерард преди това е бил във връзки с румънския модел Мадалина Геня, с Бранди Гланвил, и с Дженифър Анистън. Той също така излизаше за кратко с Джесика Бийл, след като я срещна на снимачната площадка на филма си Playing For Keeps, а според сайта Radaronline през 2012 г., тя е била тази, която го е зарязала. Слуховете упорито го свързваха и със супермодела Наоми Кембъл.

Актьорът, роден в Шотландия, израства заедно с по-големите си брат и сестра в родния град на майка си - Пейзли. В ранното си детство живее и в Канада. Родителите му обаче се развеждат, когато той все още е малко дете. Отгледан е от майка си, като през годините не поддържа никакъв контакт с баща си. Среща го отново, когато е на 16 години. Четири години по-късно баща му умира.

Първоначално Бътлър захваща да учи право. Този период обаче не продължава дълго, тъй като киното се оказва неговата страст. Бътлър е бил вдъхновен да стане актьор от книгата “Трейнспотинг”. Актьорската му кариера започва благодарение на Стивън Беркоф, който му предлага роля в пиесата “Кориоланус” и Бътлър решава да зареже правото. През 2001-а двамата играят заедно в “Атила”.

По-късно играе Рентън в сценичната адаптация на “Трейнспотинг” през 1996 г. Сред най-паметните му филми са: “300”, “Изнудвачът”, “Смъртоносен противник”, “Код: Олимп” и др.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"