Шофьор извади пистолет след забележка за безразсъдно шофиране (СНИМКИ, ВИДЕО)

Пореден случай на агресия на пътя. Мъж, представящ се за полицай от столичното 8-мо РУП, извади пистолет срещу шофьори, които опитали да му направят забележка за опасно шофиране.

Инцидентът се е разиграл в неделя (17 септември) около 16:30 ч. на магистрала "Тракия" в района на Ихтиман, посока София. За него разказва в социалните мрежи един от потърпевшите. Мъжът публикува снимки и видео, от които се виждат извършителят и номера на автомобила му. МВР проверява случая.

Във Фейсбук Димитър Бояджиев разказва, че другият автомобил тръгнал да изпреварва отдясно колата зад него: "В момента, в който се изравнява с мен започва да навлиза нарочно в лявата лента, изтласквайки ме до мантинелата. Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен. Продължих да се движа по колата и снимах номера на водача и как изпреварва в аварийната лента

На светофара на Горубляне Бояджиев и друг шофьор решили да попитат водача защо застрашава живота на семействата им и другите участници в движението. В този момент той извадил оръжието и обявил, че е служител на МВР. Засичал ги, защото не му направили път.

От пресцентъра на МВР потвърдиха, че сигнал за случая е подаден и са започнали проверка, съобщи БНТ. Уточниха, че са предложили съдействие на водача, но той отказал, защото вече не бил на мястото. Заявил обаче, че днес ще подаде жалба за случая.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"