Джони Деп има гадже рускиня

Девойката е козметолог със собствен салон за красота в Прага

Забелязани са заедно още преди две години

След Леонардо ди Каприо, Кристиано Роналдо, Джаред Лето и други знаменитости, и Джони Деп се присъедини към отбора на звездите, излизащи с рускини. Още преди две години актьорът е забелязан с красива девойка на име Юлия, но тогава никой не взема романа им насериозно.

Неотдавна Джони Деп отново бе изловен с ефектната блондинка. Влюбената двойка летеше нанякъде с частен хеликоптер. Актьорът изглеждаше като рок звезда - избелели дънки, слънчеви очила и шапка, и нежно държеше момичето за ръка.

Малко се знае за избраницата на Джони Деп. Предполага се, че Юлия е козметолог от Русия, но сега живее в чужбина и притежава салон за красота в Прага. Под въпрос е дали връзката є с актьора може да се нарече сериозна. Но за такъв женкар като него две години са значителен период от време. Между другото, за първи път Джони и Юлия бяха видени заедно в Прага - на концерт на Джеф Бек.

В миналото най-преданите фенове на Джони Деп гледаха с подозрение на всичките му нови гаджета, но се отнасяха към Юлия много снизходително. Те решиха, че нов роман няма да навреди на актьора - така той бързо ще забрави последствията от тежкия си развод с Амбър Хърд. Изминаха две години, откакто артистът официално стана свободен. На 1 юни 2022 г. съдът призна Амбър Хърд за виновна за клевета и присъди на артиста 15 милиона долара обезщетение.

В крайна сметка Амбър Хърд успя да загърби негативите от скандалния развод. Веднага след съдебното решение тя се отдалечи от Холивуд - в Европа. Месец след това актрисата призна, че е станала майка на дъщеря. Бебето е родено с помощта на сурогатна майка. Хърд не каза кой е баща на детето, но след това призна, че за първи път е помислила за майчинство по време на брака си с Джони Деп.

Да припомним, че знаменитостите се ожениха през 2015 г., но година по-късно бракът се разпадна. Причината за дългия процес между Деп и Хърд беше нейна публикация в социалните мрежи, в която Амбър нарече себе си жертва на домашно насилие, а Деп я обвини в клевета.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Славяна Манолова

Този уебсайт използва "бисквитки"