Джъстин Бийбър говори за сексуалния си живот

Хейли е до него и в добро, и в лошо

25-годишният Джъстин Бийбър и 23-годишната Хейли Болдуин открито говорят с журналисти и фенове на различни теми, включително и за сексуалния си живот.

Скоро певецът даде пресконференция в Лондон, на която един от присъстващите му зададе един на пръв поглед доста невинен въпрос: той попита как протича един обикновен ден на Джистин и получи изненадващо откровен отговор.

“Много зависи от това, с кого съм в момента. Например, с жена ми обичаме... Хора, добре можете да се досетите какво правим, когато сме сами. Това е истинска лудост!”

По-късно Бийбър пояснява, че двамата с Хейли обичат не само да правят секс, а и просто да се отпуснат в леглото и да гледат любимите си филми и телевизионни предавания на Netflix.

Наскоро и самата Хейли даде интервю, в което разказа за първите месеци от съвместния им семеен живот.

Моделът призна, че веднага, след като официално станали съпруг и съпруга, Джъстин се е разболял и лекарите не са успели да го диагностицират доста дълго време. Хейли споделя, че тази неяснота е изчерпала емоционално както самия Джъстин, така и нея, защото през цялото време е била неотлъчно до него във всичко. Хейли допълни, че сега е абсолютно щастлива с Бийбър и го нарича “единственият човек, с когото би искала да прекара целия си живот”.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"