Джъстин Тимбърлейк - Осъден и порицан

Поп звездата Джъстин Тимбърлейк беше осъден да положи общественополезен труд, след като се призна за виновен след ареста си за шофиране в нетрезво състояние. Съдът наложи на Тимбърлейк наказание и нареди на звездата да направи публично извинение. Делото предизвика медиен интерес не само в Саг Харбър, където беше арестуван, но и по целия свят. В момента Тимбърлейк е на върха на славата си и е на световно турне – първото му от пет години насам.

Съгласно сделка с окръжната прокуратура на окръг Съфолк, Тимбърлейк се призна за виновен в по-леко пътно нарушение, „шофиране с увредени способности“, в замяна на оттегляне на първоначалното му обвинение за "шофиране в нетрезво състояние". Той беше осъден да положи 25 часа общественополезен труд и да плати глоба от 500 долара.

Тимбърлейк каза пред репортери след изслушването: „Ако сте ме отразявали през целия ми живот, знаете, че се придържам към най-високите стандарти. Това действие не отговори на тези стандарти. Озовах се в положение, в което можех да взема различно решение, но имах известно време да помисля върху това. Бих искал да кажа на всички, които гледат и слушат, е, че дори и да сте изпили едно питие, не сядайте зад волана. Има толкова много алтернативи: обадете се на приятел, обадете се на Uber, вземете такси. Това е грешка, която направих, но се надявам, че всеки, който гледа, може да се поучи от това. Можем да сме в безопасност там. Ще свърша моята част - надявам се всички останали да свършат своята част."

Молбата на Тимбърлейк бележи края на случай, който предизвика медийна истерия в село Саг Харбър,в източния край на Лонг Айлънд, дом на около 3000 жители. Певецът се извини на местните в забележки пред съдията, като каза: „Идвам от малък град, така че разбирам напрежението, което това постави върху тази общност.“

На 18 юни 43-годишният изпълнител беше спрян в Саг Харбър, след като полицията забеляза, че колата му преминава през знак „Стоп“ и се мъчи да остане в пътната лента.

След самопризнанията и публичното извинение на Джъстин, по всичко личи, че той съжалява за гафа, който можеше да навреди сериозно на суперуспешната му кариера. Съдейки по огромния интерес съм световното му турне и еуфорията в социалните мрежи около него, изглежда феновете са му простили кривването от правия път, което съвсем не е изненадващо за звезди от неговия ранг.

Със сигурност Джъстин Тимбърлейк също знае, че короната на световната слава е тежка, защото той е голяма звезда още от дете. Досега беше даван за един от добрите примери на подрастващите, които успяха да се справят с огромното внимание, славата и парите без да тръгнат по лошия път на наркотици, алкохол и други зависимости, които провалиха не една и две блестящо стартирали кариери.

Тимбърлейк става популярен именно като един от вокалистите и най-младия член на момчешката група NSYNC. Всъщност той започва да пее още на 9 години, когато става част от клуба за млади таланти „Mickey Mouse“, заедно с Бритни Спиърс и Кристина Агилера.

Когато Джъстин Тимбърлейк реши да започне самостоятелна кариера през 2002 г., това беше ход, който накара феновете и музикалните критици да се чудят какво точно си мисли 22-годишният певец.

Младежката група, чийто фронтмен беше той - NSYNC бяха на върха на света, току-що завършили най-успешното си световно турне. Техните най-големи съперници, The Backstreet Boys, бяха излезли в „почивка“, която в последствие се оказа оттегляне, и бе минало много време откакто някоя момчешка банда успява да произведе изпълнител, със суперуспешна соло кариера, както Майкъл Джексън прави 20 години по-рано. Меко казано, Тимбърлейк рискуваше. И тогава дойде Justified. Албумът му спечели четири номинации за Грами и една победа и в крайна сметка постави началото на една от най-успешните кариери на поп звезди на нашето време. Следва още по-успешния втори албум през 2006 г. , наречен FutureSex/LoveSounds. Със синглите „SexyBack“, „My Love“ и „What Goes Around.../...Comes Around“ достига върха на американските класации.

Любовният живот на Джъстин Тимбърлейк е непрестанно под светлините на прожекторите още от тийнейджър, когато започва връзката му с певицата Бритни Спиърс през 1999 година, продължила три години.  След това Тимбърлейк има романтични връзки с редица различни красиви и известни певици и актриси, сред които Стейси Фъргюсън, Камерън Диас и Алиса Милано. От 2012 година е женен за актрисата Джесика Бийл, с която имат двама сина.

 

Научил си е урока

Поздравявам Джъстин Тимбърлейк, че призна грешката си и познавйки го, знам, че си е научил урока. Той е изключително отговорен и дисциплиниран човек, никога не закъснява, отнася се сериозно към ангажиментите си. Може би е имал лош ден, може би нещо друго се е случило – не го оправдавам, но знам, че той е добър човек.

Актрисата Мила Кунис

 

Връзката ни е приоритет

За повече от 10 години брак, не всичко между нас е било розово, имали сме своите кризи.  Мисля, че тук трябва да отдам дължимото на Джъстин. Има едно нещо, което той винаги ми казва: „Въпреки че сме женени, трябва да продължим да излизаме на срещи“ и той е прав за това. Трябва да умеем да намираме време един за друг, да поставяме другия за свой приоритет. И правете заедно това, което ви харесва.

Актрисата Джесика Бийл

 

Не се конкурирам с него

Винаги съм искал да направя запис с Джъстин и съм се обръщал към него много пъти, но никога не успяхме да го осъществим. Мисля, че той е невероятен изпълнител. Аз не се състезавам с него, хора като Джъстин ме мотивират - той има впечатляваща кариера, която трябва да се уважава и да не се сравнява с никой друг. Достатъчно съм уверен, за да отпразнувам успеха на всеки изпълнител и мога да застана на сцената с всеки от тях.

Рап звездата Ъшър

С главни роли в холивудски филми

Освен певец, Джъстин е актьор и водещ на много телевизионни програми. През 2006 участва с главна роля във филма Alpha Dog. През 2008 играе в комедията „Любовен гуру“, където си партнира с Майк Майерс и Джесика Алба. Озвучава трета и четвърта част на "Шрек" (Арти Пендрагон). От 2007 до 2012 г. Тимбърлейк се фокусира върху актьорската си работа, като на практика зарязва музикалната си. Той получава главни роли в големи и комерсиални продукции като "Социалната мрежа", "По приятелски" с Мила Кунис, „Дилъри на време" и „Палавата класна“ с Камерън Диас.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Даниела Кръстанова

Този уебсайт използва "бисквитки"