Ди Мария: Взех правилното решение

Анхел Ди Мария призна, че не съжалява, че се е оттеглил от националния отбор на Аржентина след впечатляващата почит, която получи на Монументал, точно преди гръмката победа с 3:0 срещу Чили в мач от седмия кръг на квалификациите. Южноамериканците се отправят към Световното първенство през 2026 г.
„Това усещане, което имах да играя с националния отбор, вчера разбрах, че вече съм направил тази стъпка правилно. Отново го почувствах така. Взех правилното решение. Вчера гледах мача като фен“, заяви Ди Мария в кратко интервю за радио La Red.

Нападателят ще поднови участието си с фланелката на Бенфика. На последния му мач с националната фланелка Аржентинската футболна асоциация прожектира снимки от най-добрите му моменти, емоционално писмо от дъщеря му Миа и дори видео, посветено на него, от Лионел Меси, негов партньор в националния отбор.

„Всичко беше много емоционално, много щастливо. Това ме направи щастлив “, отбеляза той.

Със сбогуването на Ди Мария аржентинският национален отбор губи един от най-важните играчи в последно време. Това, което е ясно е, че той ще бъде запомнен завинаги с изключителните си изяви при спечелването на Копа Америка 2021, Световната купа в Катар 2022, Финаласима 2022 и Копа Америка 2024.

"Казах им да продължат по същия начин. Това е единственото нещо, което ме прави щастлив ", завърши той.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"