Дмитрий Медведев: Капитулацията на Киев няма да е краят на военната операция на Русия

Заместник-председателят на Съвета за сигурност (СС) на Руската федерация Дмитрий Медведев предупреди, че Русия трябва да бъде готова "за бъдещи битки за защита на Отечеството".

Медведев каза, че доброволците от специалните части уверено се приближават към победата на Руската федерация.

Медведев публикува мислите си в канала Telegram за това възможни ли са преговори с Украйна и какви последствия могат да имат. 

Според него, ако властите в Киев капитулират и в страната се установи „умерен политически режим“, „това няма да е краят на военните действия на Русия“.

„Дори да подпишат документите и да приемат поражението, останалите радикали, след прегрупиране на силите, рано или късно ще се върнат на власт, вдъхновени от западните врагове на Русия“, пише заместник-председателят на руския Съвет за сигурност на Руска федерация. 

„И тогава ще дойде моментът най-накрая да ги смажем гадта. Да забием дълъг стоманен пирон в ковчега на бандеровската квазидържава“, продължава Медведев.

В същото време той е уверен, че „враговете на Русия няма да отидат никъде след това“. „Те ще натрупат сили и ще чакат нова възможност да унищожат страната ни“, обясни заместник-председателят на руския Съвет за сигурност. „Трябва да сме готови за бъдещи битки за защита на Отечеството“, призова той.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"