Доналд Тръмп след ракетната атака на Иран по Израел: Тази война беше напълно предотвратима, ако бях президент, нямаше да се случи!

Тръмп твърди, че Харис и Байдън водят света към ръба на Втората световна война, след като Иран изстреля ракети срещу Израел, пише The Independent.

Доналд Тръмп изрази мнение относно ракетната атака, нанесена от Иран срещу Израел във вторник вечерта: "Ние нямаме ръководство, никой не управлява страната", публикува бившият президент и кандидат на републиканците за нов мандат на изборите през ноември. Той направи коментара в своята социална мрежа Truth Social.

"Имаме несъществуващ президент в лицето на Джо Байдън и напълно отсъстващ вицепрезидент Камала Харис, която е твърде заета с набирането на средства в Сан Франциско", продължи той. 

Постът му беше отразен и от медиите в Тел Авив.

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп прави изявление относно иранската ракетна атака срещу Израел, като твърди, че "светът е в пламъци“ и че лидерството на САЩ отсъства.

"При "президента Тръмп“ НЯМАХМЕ ВОЙНА в Близкия изток", казва Тръмп, говорейки за себе си в трето лице и повтаряйки твърденията си, че атаката на Хамас от 7 октомври не би се случила, ако той беше в Белия дом, пише The Times Of Israel.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Петя Кузева

Този уебсайт използва "бисквитки"