Допълнителни предимства за бизнеса с ПОС пакет от Fibank

Обучение на персонала и поддръжка 24/7 

Първа инвестиционна банка (Fibank) предлага на своите бизнес клиенти възможността за инсталиране на ПОС терминал с пакетите “Fibank ПОС” и “Fibank ПОС +”.

И двата пакета включват най-ново поколение ПОС устройства, чрез които се извършват бързи, сигурни и удобни плащания с различни брандове дебитни и кредитни карти.

Пакетите на Fibank за бизнеса са с атрактивни спрямо пазара условия за обслужване, без такси за откриване на фирмената сметка за картови операции и за издаване и за поддръжка на бизнес дебитната карта към нея. Преводите към други собствени сметки във Fibank с фирмената сметка са неограничени и безплатни, а компаниите могат да заявят и овърдрафт в размер до 250 000 лева. Предимствата на услугата, която банката предлага, са инсталация на ПОС без такса, безплатна SIM карта за пренос на данни без месечни такси, безплатно периодично обучение на персонала, първокласно обслужване и поддръжка 24/7, безплатен достъп в My Fibank до справки в реално време, безплатни рекламни материали и технически инструкции.

Пакетът “Fibank ПОС” се предоставя с операционна система Android и мощна батерия, гарантираща оптимална работа на устройството. Приемат се плащания с магнитна лента, EMV чип и PIN, безконтактни и мобилни плащания. Възможност за закупуване на ПОС терминала на изключително конкурентна цена с гаранция в рамките на 1 година.

Пакетът “Fibank ПОС +” е с безплатно устройство, предоставено от банката, напълно съвместимо с изискванията на различните картови оператори. От банката посочват, че договор за ПОС пакет може да бъде сключен във всеки от офисите в клоновата мрежа в цялата страна.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"