"Душата на Криси отиде при татко й", написа майката на починалото момиче след взривовете в Елин Пелин

След тъжната равносметка на третия ден от трагедията в Елин Пелин, майката на починалото тази нощ 20-годишно момиче, написа трогателен пост във фейсбук, с който благодари на лекарите и на всички, които се молеха за оцеляването на младата жена.

"Тази нощ душата на Криси отиде при татко й. Благодаря на всички, които се опитаха да й помогнат - на лекарите, на кръводарителите, на целия персонал на болница “Пирогов” и на хората, които се молиха за нея".

20-годишната Кристина, дъщерята на доц. Шишков, беше извадена от взривилия се склад с 85% изгаряния и инхалация на отровни газове, а от “Пирогов” определиха състоянието є като “тежко с лоша перспектива”. 

Тази сутрин от лечебното заведение съобщиха, че тя е загубила битката за живота си. 

"Днес е тъжен ден за нас. Скърбим, душите ни са разбити от заубата на Доц. Петър Шишков и дъщеря му Криси", заявиха от "Движение на българските майки".

"Доц. Шишков....не, Пепи, е част от семейството на фондацията от години, Криси и Дани израстнаха покрай нас, каузите ни, акциите ни, и не бяха просто хора, помагащи на децата в България, а наши скъпи приятели.
Днес, ние скърбим, но и ще си спомним за слънчевите им души, които сме имали честта да познаваме", написаха от организацията във фейсбук.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"