Дъждът не спря феновете на Миро да го видят за първи път в "Арена София"

Миро събра голяма част от почитателите си на своя концерт, озаглавен "The Grand Finale", част от турнето му, който се състоя в зала "Арена София" снощи. Въпреки проливния дъжд, феновете пристигнаха в залата за началото на концерта, който стартира в 21 часа.

"Наваля ли ви? Благодаря, че сте тук. Искам да ви кажа, че никога досега не съм бил на концерт тук, не на мой - това е ясно, а на ничий друг не съм бил в "Арена", каза певецът.

Той представи песни от близкото минало, както и по-нови парчета.

Любопитен детайл бе, че на стените, по време на изпълнението на всяка песен, бяха изписвани субтитри, така че всеки можеше да си припява, дори и да не знае целите текстове на всички парчета, представени от Миро.

Мултимедия, осветление, балет и огромен тъпан, бяха сред заложените акценти към сценичната "опаковка" на цялото музикално шоу.

"Губя контрол", "Гълъбо", "На върха на планината", "Бягаме", "Сувенир" и още други познати мелодии прозвучаха в столичната зала.

Не липсваха и някои от дуетните му половинка. Една от тях бе Анелия, която излезе на сцената, за да изпълнят двамата с Миро песента си от 2007 година, превърнала се в хит - "Завинаги".

Малко по-късно се появи и Мария Илиева, с която Миро изпя последното си дуетно парче - "Ако утре няма днес". Направи впечатление, че двете дами бяха заложили на дълги черни рокли. Самият певец пък смени два тоалета. Първия бе решен изцяло в дрескод "бяло", а вторият бе стилен черен костюм.

От дуетните му партньорки не присъства Алма, но това не попречи на певеца да представи тяхната съвместна песен, покорила БГ класациите, а именно парчето - "Повече".

Почитателите на добричлията знаят, че по-традиция той завършва по-големите си концерти с няколко патриотични песни.

Точно така стана и този път, като той не пропусна да изпълни - "Кой уши байрака".

TRUD_VERSION_AMP:10//
Публикувано от Анита Иванова

Този уебсайт използва "бисквитки"