Ева Лонгория не приема „не“ за отговор

49-годишната актриса Ева Лонгория стана лице на корицата на новия брой на мексиканската версия на списание „Marie Claire“. Звездата от "Отчаяни съпруги" участва във фотосесия, позирайки на фотографа Фернандо Сипел, облечена в дизайнерски артикули и бижута на марката Jacob & Co.

На корицата Ева се появи в червена рокля с деколте и бели цветя от модна къща Falguni Shane Peacock. Тя също пробва яке Gucci, носейки го на голо тяло, рокля със златни рози на гърдите от Nicole+Felicia, палто Tory Burch, костюм с прозрачна блуза Dolce & Gabbana и други тоалети.

В интервюто Ева каза, че е успяла да постигне успех в кариерата си само благодарение на своята упоритост, решителност и отказ да приеме „не“ за отговор. Звездата отбеляза, че тези качества са възпитани в нея от нейните родители. "Те ме научиха, че с упорита работа мога да постигна всичко. Учете се от грешките, научете се да ставате, когато паднете, не приемайте отхвърлянето и не чакайте възможности, а се опитвайте да ги създавате сами."

Тази година актрисата се завръща на екраните с главна роля в новия сериал „Земята на жените“, където ще играе светска личност, която е принудена да избяга с майка си и дъщеря си от Ню Йорк в испанско село.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"