Едно от момичетата, пометени на спирка във Варна, е в кома

Две 14-годишни ученички и младеж на 27 г. берат душа в болница, след като сутринта бяха пометени от кола на автобусна спирка на бул. "Владислав Варненчик" в центъра на Варна.

Инцидентът станал около 7,40 ч на сп. "Тракия" срещу Районния съд. 21-годишен шофьор със служебен "Фолксваген" внезапно загубил контрол над автомобила, който излязъл от пътното платно и връхлетял чакащите на спирката. От удара едно от момичетата е изпаднало в кома. Има риск за живота на пациентката, съобщиха от пресцентъра на МБАЛ "Св. Анна", където са настанени ранените. Другото девойче е в травматологията със счупена подбедрица, а 27-годишният младеж е в реанимация с два счупени крака и травми по главата.

От полицията обявиха, че работят за изясняване на детайлите и обстоятелствата, довели до тежкия инцидент. В социалните мрежи очевидци коментираха, че младият шофьор предизвикал мелето, защото задрeмал зад волана след нощна смяна. Според други свидетели шокираният водач споделил, че спирачките на колата внезапно отказали.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Даниела Фархи, кореспондент на "Труд" във Варна

Този уебсайт използва "бисквитки"