Екранната Нарин от "Обещание" ослепява

Азербайджанка актриса влиза в образа

Коварната Кумру се влюбва в Кемал

Младата азербайджанска актриса Ягмур Шахбазова се превъплъщава в образа на Нарин в турския сериал "Обещание". Тя играе в Държавния драматичен театър в Баку и е дъщеря на заслужилата актриса Есмиралда Шахбазова.

Ягмур Шахбазова влиза във втория сезон на  поредицата, а сега я гледаме и в третия, в който съдбата ще я изправи пред поредица изпитания, след като в живота й навлизат майка й Мюневер, която я е изоставила като малка,  и по-малката й сестра Кумру, която се оказва зъл демон.

Актрисата Ямур Шахбазова я открита за "Обещание" от продуцентите на поредицата, след като изглеждат няколко нейни филмови изяви и по-специално азербайджанския сериал „Vicdan haqqı“. Момичето впечатлява с играта си създателите на проекта "Обещание" , поканено е  на кастинг в Турция и одобрено за ролята на Нарин.

"Много съм благодарна на продуцентите, на моите колеги актьори, на целия екип на поредицата за топлия прием и помощ. Турция се превръща във втория ми дом благодарение на искрените хора около мен. Много е лесно да работя в такава положителна среда. Надявам се, че моята героиня ще се хареса на публиката ", казва Ягмур в интервю за турските медии.

Актрисата, която играе азербайджанско момиче в сериала,  се гордее с възможността да работи в турска продукция и обещава да направи всичко възможно, за да отговори на очакванията на продуцентите на филма. Когато в сериала се показват сцени с Ягмур, често се чуват азербайджански мелодии.

С ролята на Нарин в поредицата "Обещание", Ягмур Шахбазова спечелва сърцата на феновете на този проект. В социалните медии могат се намерят много коментари относно темата. Определят я като "единствената актриса в сериала, която директно предава радост и тъга, щастие и скръб на зрителя".

В хода на повествованието на "Обещание" Нарин става жертва на интригите на завистта и злобата на сестра си Кумру. Върха обаче е и в навечерието на насрочената сватба на героинята на Ягмур Шахбазова и Кемал. Кумру тайно облича бялата й рокля, перли от нея се разпръсват по земята, коварната Кумру ги събира и слага в коридора. Нарин се подхлъзва, изтъркулва се по вътрешните стълбища на къщата и след удара...ослепява.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"