Ема Стоун - Брилянтно лоша

Модни ревюта в стила на пънк рока, екстравагантни маскарадни балове и най-добрите ботуши, с които се раздават шутове - това е само част сюжета на най-новата екранизация за Креула Девил в опашката на легендарната история „Сто и един далматинци”. Актрисата Ема Стоун влезе в образа на емблематичната злодейка и вдигна високо летвата. Ролята така ѝ отива, че очакванията са лентата на „Дисни” да надмине всички предишни версии по приходи.

Въпреки невероятния чар на Ема Стоун, не липсват и критики. Нейният колега Пол Хаузър, който играе поддръжника на Круела Девил във филма на „Дисни”, отговори на критичните отзиви, че филмът е твърде мрачен и неподходящ за детска аудитория. В интервю за Insider, Хаузър призова да не се фокусира вниманието върху изработването на палта от кучета. „Просто няма такива сцени. Това е криминално комедийно приключение с голямо сърце и ако не харесвате Ема Стоун и Ема Томпсън, вероятно трябва да проверите пулса си”, категоричен е актьорът.

Филмът беше критикуван още преди излизането, тъй като идеята да се правят кожуси от кученца се отхвърля от широката публика. Очевидно новата либерална идеология остава своя болшевишки отпечатък дори върху художествената измислица на приказките от началото на миналия век. Очевидно е, че Ема нито пропагандира омраза към животните, нито има такава нагласа. Обратното.

Ема с удоволствие работила с кучетата, въпреки че отбеляза особения характер на четириногите артисти. „Това беше най-добрата част. Беше толкова забавно. Само дето не ми позволяваха да се отнасям към тях по същия начин, по който бих се отнасяла към домашния си любимец у дома”, каза Стоун.

„Дисни” забрани легендарното цигаре 

Модерният свят промени и променя легендарните си герои. Както знаете, в оригиналния анимационен филм „101 далматинци” Круела Девил почти винаги е с цигаре. Тя пуска зелени дим от цигарата си, за да манипулира чуждото съзнание. Днес това е забранено, защото „Дисни” не позволява на героите си да популяризират пушенето. „Това е забранено! През 2021 г. нямаме право да пушим на екран във филм на „Дисни”. Без този мундщук беше трудно. Бях толкова развълнувана да видя зелената следа от мъгла около мен, но беше невъзможно да го направя на снимачната площадка. Не искам да популяризирам тютюнопушенето и жестокост към животните”, каза Ема.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"