Еминем ще става дядо, обяви го с нова песен

Завърна се ударно на музикалната сцена 

Една от най-големите рап звезди от близкото минало 51-годишният Еминем, който скоро се завърна ударно на музикалната сцена, обяви, че ще става дядо с нов музикален видеоклип. Изпълнителят издаде, че дъщеря му Хейли Джейд е бременна чрез трогателна компилация от домашни видеоклипове, датиращи от 1999 г., и архивни снимки, заедно с видеоклипове от нейната сватба през май, на фона на емоционалната песен “Temporary” 

Във видеото се преплитат различните моменти от миналото и настоящето, като в един от тях се вижда как Джейд дава на Еминем синя фланелка, на гърба на която е изписана цифрата 1 и “Дядо”. Тя му подава и снимки на ултразвук, а изпълнителят изглежда шокиран.

Хейли Джейд се омъжи по-рано тази година.

Популярната в социалните мрежи Джейд потвърди новината за бременността си и в социалните мрежи часове след публикуването на музикалното видео.

Песента Temporary е от последния албум на Еминем - The Death of Slim Shady (Coup de Grace). Тя е посветена на силната връзка между рапъра и неговата дъщеря и е утешително послание към Джейд, когато някой ден певецът си отиде от този свят.
Еминем винаги е имал слабост към дъщеря си, като често я споменава в синглите си и дори пише пълни песни в нейна чест, които и досега са най-големите му хитове - като Hailie's Song и Mockingbird. Джейд е единствената биологична дъщеря на Еминем, която той има с бившата си съпруга Ким Скот. Той осиновява и две от дъщерите на Скот от предишни връзки.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"