Еркюл Поаро е женен от половин век

Въпреки че вече не играе ролята на известния детектив Еркюл Поаро, Дейвид Сушей продължава да бъде много търсен актьор. Една от последните му роли е в премиерния сериал "Отвъд рая" със Сали Бретън.

78-годишния Сушей все още не мисли за пенсиониране. През последните години се завърна в театъра, а сред постановките, в които играе е новата версия на „Питър Пан”. Той не приема нито една роля без подкрепата на съпругата си Шийла Ферис, с която са женени от 48 години.

„Смятам себе си за най-благословения човек, заради съпругата която имам. Тя никога не е казвала „не“ на нещо, което исках да правя, или на която и да е роля, която исках да играя“, споделя Сушей. Той и Ферис се запознават през 1980-та година. „Никога не ми е хрумвало че ще си намеря приятелка, камо ли да се оженя“, признава Дейвид пред The ​​Telegraph. „Когато го направих, бях също толкова изумен, колкото всички останали.“

В брак, продължил почти половин век, двойката има две деца - Робърт и Катрин. „Женен съм за съпругата си Шийла повече от 40 години и вярвам, че тайната е да прегръщаш паденията заедно с възходите, да приемеш, че най-трудните планини за изкачване са тези, които изграждат връзката ти – а не вечерите с шампанско – и да, много се смеем“, признава Сушей, който получи ролята на детектив Еркюл Поаро в екранизацията на книгите на Агата Кристи по препоръка на членове на семейството на авторката.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"