Ето каква пълна „перестройка“ направи за една седмица американският Горбачов - Джо Байдън 

Трансджендъри и други перверзници в армията, унищожаване на собствената си петролна индустрия, отваряне бариерата за милиони митранти...

Трансджендъри и други перверзници в армията, в медицината, в Сената и съблекалните за деца, завръщането в лоното на Световната здравна организация на Бил Гейтс, унищожаването на собствената си петролна индустрия и отварянето на бариерата за милиони мигранти, милиарди долари в държавните поръчки "за свои" и репресии за тези, които не са съгласни. И това не е пълния списък на всичко, което Байдън успя да подпише за седмицата, откакто е в Овалния кабинет. С такова темпо на „перестройка“ той може да изпревари „нашия“ Горбачов, като докара САЩ или в пропастта, или ще създаде там истинска латиноамериканска диктатура.

Докато Америка се опомня след скандалната предизборна кампания и още по-скандалната инаугурация, Байдън не губи никакво време и с ускорени темпове изпълнява написаната му програма. По време на седмицата, в който той е президент, Джо вече върна САЩ обратно в СЗО, сложи намордници на населението в продължение на 100 дни, и обяви нови карантини и локдауни. И най-важното: започна окончателното „разбиване на менталността“. И така, в понеделник той отмени забраната на Тръмп в американската армия да служат транссексуалните хора. "Президентът Байдън вярва, че половата идентичност не трябва да бъде пречка за военната служба и силата на Америка се крие в нейното многообразие", се казва в изявлението на Белия дом.

Всъщност сега става ясно защо Пентагонът риташе и отказваше да сътрудничи на Байдън до последно. И въпросът тук не е в това, че виковете от окопите на врага: „Хей, хомосексуалисти!“, вече не са обида, а банална констатация на фактите. Проблемът става все по-сериозен - как здравите мъже ще влизат в битка с „то“, което страда от девиации и „дълбоки морални преживявания“ за несъвършенството на света. Между другото, по-ранните феминистки вече бяха прокарали въвеждането на "курсове за токсичната мъжественост" в американската армия, така че сега въоръжените сили на САЩ са напълно в ред.

За нас и тук няма нищо радостно: както всички психично болни, содомитите са неадекватни и който сега ни гарантира, че поредният „гаден“ лейтенант, след като се е скарал с този след него, няма да натисне грешния бутон. И само това си струва, за да повдигнем въпроса за безумието на американското ръководство и необходимостта да се вземе нейните въоръжение под международен контрол.

„Гадните“ обаче се появиха във въоръжените сили на САЩ още по времето на Обама, но когато в средата на 2017 г. след различни изстъпления, последваха вълна от убийства, самоубийства и изнасилвания, тогава Тръмп затвори този магазин. Байдън обаче влачи своите перверзни приятели не само в армията, но и в Сената и министерствата. Например, трансджендърът Рейчъл Ливайн беше назначена за помощник-министър на здравеопазването, а представителката на Демократическата партия Сара Макбрайд стана първата транссексуална личност в историята на САЩ, избрана в Сената на един от щатите.

Грижата за трансджендърите доведе Байдън до куриози: той подписа заповед, позволяваща на биологичните мъже, под маската на трансджендъри, да ползват женските спортни съблекални. Освен това Байдън направи предложение за премахването на политиката на САЩ за забраната на финансирането на абортите от държавния бюджет - както у дома, така и най-интересното, в чуждите държави. И за да стане по-ясно, това се прави под лозунга на „борбата срещу бедността“. 

Между другото, всяко трето дете в африканската република Того е жертва на принудителен детски труд. Много момчета и момичета работят в непоносими условия, за да могат родителите им да свързват двата края. Тези, които не могат да намерят приложение за себе си у дома, се изпращат в съседните страни, където попадат в истинско робство. Някои са принудени да се занимават с проституция, други се оказват в плен на трафиканти на човешки органи, а трети изчезват безследно. И тук такъв като Байдън, вместо да им носи храна, ще плаща за абортите и веднага ще настане щастие ...

В допълнение към „радостите със задна предавка'', Байдън още в първия ден от своето президентство отмени няколко заповеди на Тръмп за имиграцията, спря тръбопровода Keystone XL (което ще накара десетки хиляди хора да загубят работата си. Международният съюз на работещите в Северна Америка, който преди изборите агитираше да се гласува за Байдън, сега излезе със следното изявление: „Решението на администрацията на Байдън да прекрати разрешителното за тръбопровода Keystone XL в първия ден от неговото президентство е обидно и разочароващо за хилядите работливи членове на LIUNA, които ще загубят добре платените си работни места от средната класа и така да издържат семействата си".

Опитът на Байдън да спре добива на петрол във федерални земи може да струва на Америка милион работни места. А обемът на добива на петрол в САЩ в този случай ще бъде намален с 22%, и отново ще превърне Америка от износител във вносител на въглеводороди, каквато беше преди Тръмп. Икономиката на Ню Мексико вече е претърпяла особени щети, където добивът на петрол е напълно спрян. Загубите ще надминат всички рекорди от времето на "Голямата депресия". Според икономическия портал "Инвестиране" броят на работните места в американската икономика през декември миналата година е спаднал със 140 000, според данните на Министерството на труда. 

Спадът в броя на работните места в САЩ е отбелязан за първи път през април 2020 г., когато икономиката на страната загуби рекордните 20 милиона и 787 хиляди работни места. Сега при Байдън загубите на работни места се оценяват на $1,5 млрд. и за капак и петролните работници вече ръмжат за безработицата в Щатите.

Но всички тези цифри избледняват пред плановете на корпорациите да заменят американците с евтини мигранти. Само за няколко дни като президент Байдън подписа 6 указа за миграционната политика. Той е готов да даде гражданство на 11 млн. нелегални имигранти и освен това спря работата по изграждането на стената на границата с Мексико.

Разбира се, американците в отговор започват да шумят: няма работа и сега ще дойдат още 11 млн. уста. Но тогава на сцената се появява нашата „любима“ Джен Псаки, която след като прочете указа, просто предложи на металурзите, шлосерите и петролните работници да не се оплакват на властите, а да си намерят нова работа. И наистина, ето как Джен лесно намери решението.

Ясно е, че Байдън или по-точно тези, които стоят зад него, са искали да наводнят САЩ с евтина работна ръка и да съкратят петролната индустрия, защото е ясно, че няма какво друго да се прави. Сорос, Гейтс, Зукърбърг, Мъск и редицата от най-богатите хора в света, които са инвестирали над 1 трилион долара в Зелена енергия и сега ще настояват да си "върнат парите", стоят зад погромите на петролната индустрия -  така че да има и печалба отгоре. Оттук идва и спешното подписване на „Парижкото споразумение“ за климата, унищожаването на собствената ресурсна база, а и опозицията срещу „Северен поток“, който силно „пречи“ на корпорациите за въвеждането на по-скъпата енергия. 

Оттук е и чисто корумпираният случай с държавните поръчки „за своите”. Като част от новия "зелен" курс администрацията на Байдън ще превключи правителствения парк от превозни средства на електрическа тяга, съобщава Ройтерс. Говорим за 645 000 коли и бюджет от $20 млрд.

За да отговарят на условията за участие в държавните поръчки, производителите на електромобили трябва да произвеждат съответните модели в САЩ и също така да осигурят ниво на локализация не по-малко от 50% (т.е. японците и китайците отиват в гората). Ясно е, че в момента само един доставчик отговаря на тези критерии и това е Tesla Inc., собственост на новия шампион на Forbes Илон Мъск. 

В същото време Tesla произвежда само 350 000 автомобила годишно (Toyota, за сравнение, 8,5 млн.), така че държавната поръчка е манна небесна, която ще осигури продажби за няколко години напред и допълнително ще завърти маховика за капитализация. А медиакрацията ще продължава да разказва на простодушни хора по света приказки за обикновения, самоиздигнал се човек, който показа, че в новия век на иновациите частният бизнес е по-готин от държавата.

Байдън се погрижи и за „биг фарма“, собственост на същите изброени по-горе олигарси. В допълнение към презареждането с много ваксини, Джо Байдън отмени указа на президента Тръмп, който бе намалил цената на инсулина и епипена. И тук няма нищо от "добрия" Гейтс. Ако искате да живеете, плащайте.

И разбира се, новото правителство прави всичко, за да унищожи недоволните. По този начин демократите внасят първия си законопроект в Камарата на представителите: HR1 - законопроектът, който ще унищожи Америка. Общонационално гласуване по пощата, забрана на ограниченията за събирането на бюлетини, забрана за удостоверение на личността на избирателите, избиратели с криминални прояви, и всичко това е тук. Това е опит да се легитимира изборната измама, която накара неоконите да поставят марионетката си Байдън в президентския стол. А в Конгреса беше представен акта за „Противодействие на вътрешния екстремизъм“, който позволява на разузнавателните агенции да използват целия набор от антитерористични инструменти срещу американските граждани.

В това активно им помагат едни и същи олигарси - собственици на интернет гигантите. Така всички те единодушно решиха да откажат да финансират законодателите от Републиканската партия, които се опитаха да оспорят резултатите от изборите през 2020 г., а преди ден стана известно, че по време на вълната на блокиране, започнала на 8 януари, социалната мрежа Twitter е блокирала 70 000 от 100 000 акаунта на представители на неодобрените от нея представители с различни идеологически възгледи: поддръжници на Доналд Тръмп, консерватори, активни републиканци, привърженици на теорията на QAnon.

И, като черешката на тортата - Демократическата партия в Орегон отказва да осъди терористите от Антифа, след като те унищожиха централата на партията, и вместо това се опитва да обвини за унищожението републиканците, които с външния си вид са „провокирали“ погрома.

Повтаряме: мина само седмица, откакто Байдън влезе в Белия дом. С такива темпове или започнат масовите бунтове, или САЩ ще се разпаднат, или Байдън и глутницата с торбите с пари зад него ще установят истинска диктатура, където ще затварят за всеки писък, а може и да стрелят на месо. И тогава на човек ще му се доплаче, защото очевидно „перестройката“ не само ще изпрати САЩ в пропастта, но тя ще повлече целия свят със себе си. Включително и Русия.

(Превод за „Труд“ - Павел Павлов)

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от РИА Катюша, katyusha.org

Този уебсайт използва "бисквитки"