За да скрие изневяра: Млада жена излъга полицията, че е била отвлечена и изнасилена, сега рискува затвор

25-годишна млада жена от град Орастие в Румъния е разследвана от властите, след като е заявила пред полицията, че е била заловена от мъж и сексуално насилена, съобщават от полицията. Органите на реда започват проверка и издирване на заподозрения, но откриват, че всичко е лъжа.

Жената казала на полицията, че е била вкарана от непознат мъж в кола със затъмнени стъкла в район близо до община Турдаш. "Тя разказа, че мъжът зад волана на колата я е дърпал за косата и я е удрял, покривайки устата и носа й с носна кърпа, напоена с вещество, което я е накарало да заспи, по-късно е била сексуално малтретирана и обрана", обясниха от представители на местната полиция, цитирани от Digi24.

Следователите започнали да разследват този случай и открили, че жената не е била жертва на престъпление, а всъщност е измислила план, предназначен да скрие от съпруга си, че му изневерява. "Полицията е извършила проверки за извършване на престъпленията противозаконно лишаване от свобода, изнасилване и тежка кражба, като след извършените проверки е установено, че жената не е жертва на престъпление, като е уведомила полицията с цел прикриване на извънбрачна връзка, която е имала", каза цитираният източник.

Срещу 25-годишната е образувано наказателно дело за подвеждане на съдебните органи. За това деяние младата жена я грози глоба или лишаване от свобода от 6 месеца до 3 години.

TRUD_VERSION_AMP:7//
Публикувано от Петя Кузева

Този уебсайт използва "бисквитки"