Заради съмненията в отсъжданията показват разговора между съдията и ВАР на мача на Ювентус и Интер

Според "Sportmediaset", шефът на италианската съдийска комисия Джанлука Роки смята, че не е имало голяма грешка в мача между Интер и Ювентус и обмисля да публикува разговора между рефера Даниеле Кифи и VAR стаята.

Ювентус триумфира с 0:1 като гост на Интер, а след края на мача домакините реагираха бурно на решението да признаят гола на Филип Костич. Наставникът Симоне Индзаги твърди, че е проявено сериозно неуважение към нерадзурите, след като Адриен Рабио е играл с ръка в началото на действието и този спорен момент не е бил санкциониран от стаята на VAR.

А именно в екшъна, след който падна голът, има три спорни момента, освен Адриан Рабио, в които се предполага, че Душан Влахович е играл с ръка.

Но както съобщава "Sportmediaset", Роки и неговите сътрудници смятат, че не е станала голяма грешка и планират да публикуват разговора между рефера и ВАР стаята, за да успокоят страстите на феновете. 

Прегледът на гола продължи повече от 4 минути и според Роки това е достатъчно доказателство, че са работили внимателно, за да не допуснат сериозна грешка. Той обаче не е доволен от цялостното представяне на Кифи. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"