Защо Ознур Серчелер напуска „Златно момче“

Сериалът „Златно момче“ продължава да привлича вниманието на зрителите. В проекта има много интересни герои, а феновете на поредицата се интересуват както от работата на актьорите в сериала, така и от личния им живот. Не прави изключение и звездата Ознур Серчелер, която влиза в образа на Асуман.

Ознур Серчелер е роден през 1987 г. в Кайсери. Има музикално образование от Консерваторията на университета в Мерсин. След това учи в университета в Билкент, където усвоява и актьорско майсторство. През 2007 г. е част от проекта „Световен младежки оркестър“, участва в концерти в Берлин, Касел и Бодрум, както и в различни творчески събития в университета Билкент. Серчелер се снима в цифровия проект „Шахмаран“ и телевизионния сериал „Скрий ме“. 

Неотдавна стана известно, че Ознур напуска сериала „Златно момче“. Появи се информация, че причината е намерението на актрисата да се присъедини към нов сериал наречен „Холдинг“, който ще разкаже историята на Джейда - световна шампионка по свободно гмуркане. Най-вероятно на талантливата актриса ще бъде поверена тази роля.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"