Звезди дундуркат деца, по-млади от внуците им

Радват се на късното си родителство, макар да е дошло неочаквано

Останалите им наследници приемат добре малките

Никога не е късно да станеш родител - изглежда така разсъждават някои знаменитости, които съвсем съзнателно създават деца след 40-те си години, когато вече имат не само пораснали наследници, а и внуци. За тях да бъдат майки и бащи в напълно осъзната възраст е дори по-интересно, отколкото в щурите младежки години.

Робърт де Ниро

Звездата от “Кръстникът 2”, “Шофьор на такси”, “Стажантът” и много други филми реши да стане баща на 80. Преди малко повече от година се роди дъщеря му Джия от 45-годишната инструкторка по бойни изкуства Тифани Чен. Де Ниро има още шест деца. Дрина (56 г.) и Рафаел (47 г.) са от първата му съпруга Даян Абът. Дрина всъщност е дете на Даян, но актьорът я осиновява още щом сключва брак с майка й. От връзката си с Туки Смит той има близнаците Джулиан и Арън, които са 28-годишни. Втората му съпруга Грейс Хайтауър му ражда син Елиът (25 г.) и дъщеря Хелън (12 г.).

Робърт де Ниро се радва на малката Джия.

Малката Джия е любимка на всички в голямото семейство на Де Ниро, включително на децата му, които са доста по-големи от нея. “Всички много я харесват, дори внуците ми - казва актьорът. - Интересното е, че Джия им е леля, а те тепърва ще стават тийнейджъри.” Де Ниро има трима внуци. Четвъртият, Родригес, почина миналата година от свръхдоза на 19 г.

Клинт Истууд

На 94 години холивудската звезда може да се похвали с осем деца от шест жени. Най-малката му дъщеря Морган се ражда на 12 декември 1996 г., когато той е на 66 години и вече има внук (роден през 1984 г., дете на сина му Кимбър) и внучка (родена през 1994 г., дете на сина му Кайл). През май Морган съобщи, че със съпруга й чакат бебе, а на 28 юни се ожениха в семейното ранчо на фамилия Истууд.

Сегашната съпруга на звездата - Дина Руиз, която е майка на Морган, поддържа приятелски отношения с всичките деца на мъжа си и техните майки и често ги събира в ранчото. Интересна подробност от семейния им живот е, че когато сключват брак през 1996 г. в Лас Вегас, синът на Клинт Истууд - Кайл, им е кум.

Мик Джагър

Седемгодишният Девъроу Октавиан Базил Джагър е абсолютно копие на баща си, 81-годишния легендарен рокаджия от “Ролинг Стоунс” Мик Джагър. Детето не е планирано, но бащата веднага изразява готовност да се погрижи финансово за него и майка му - хореографката и бивша балерина Мелани Хамрик, която е с 43 години по-млада от музиканта. Двамата живеят заедно от 2014 г. Миналата година дори се заговори, че Мик Джагър й е купил годежен пръстен, но очевидно намеренията му са стигнали до там. Странното име на детето може да се обясни с това, че на латински Октавиан означава “роден осми”, а Базил е името на бащата на музиканта, починал през 2006 г.

Малкият Девъроу Октавиан Базил Джагър е одрал кожата на баща си.

Мик Джагър има общо осем деца. Най-голямата му дъщеря Карис сега е на 53 г. Тя е от актрисата Марша Хънт. Следва още една дъщеря от друга жена, после още четири деца от бившата му съпруга, модела Джери Хол - две момичета и две момчета. През 1999 г. моделът Лусиана Морад Хименес му ражда още едно момче.

Музикантът има четири внучета - по две от дъщерите си Карис и Джейд, а през юни стана известно, че и дъщеря му Джорджия Мей чака бебе. С толкова много деца Мик Джагър може да очаква още доста внуци.

Алла Пугачова

На Алла Пугачова й се налага да прибегне до услугите на сурогатна майка, защото, когато решават да имат деца със съпруга й Максим Галкин, тя вече е на 64. Така през 2013 г. се раждат близнаците Хари и Лиза. Веднага възникват съмнения дали певицата е майка на децата, но съпругът й уверява, че тя си е замразила яйцеклетки още навремето.

Каквато и да е истината, при всички положения близнаците са по-малки от внуците на Алла Пугачова. Голямата й дъщеря, 53-годишната Кристина Орбакайте, има три деца - Никита Пресняков (роден през 1991 г.), Дени Байсаров (1998 г.) и Клавдия Земцова (2012 г.)

Има съмнения дали Лиза и Хари са деца на Алла Пугачова или нейни внуци.

“Първото впечатление беше, че се родиха внуци. Едва сега разбирам, че това са моите деца. Това вероятно е естествено в моята позиция. Много искам да растат добри, да имам време да ги отгледам и да видя, че са станали добри, умни, красиви, възпитани, образовани деца”, признава певицата.

Това лято тя се появи на музикалния фестивал в Юрмала, Латвия, където ходи всяка година, и всички ахнаха от перфектния й външен вид. 75-годишната Алла Пугачова нямаше нито една бръчка на лицето и изглеждаше свежа и подмладена, напук на слуховете, пускани в родината й, че е тежко болна и едва ли не умира. Семейството на Алла Пугачова напусна Русия веднага след началото на войната в Украйна и се установи в Израел, но след нападението на групировката Хамас срещу израелски граждани в ивицата Газа се премести в Кипър.

TRUD_VERSION_AMP:3//
Публикувано от Славяна Манолова

Този уебсайт използва "бисквитки"