Звезди радват феновете с плажни снимки

Дамите предпочитат бикини, независимо от възрастта си

Господата разчитат на чар и стара слава

За някои лятната ваканция приключи, за други е в разгара си, а на трети тепърва предстои. Знаменитостите побързаха да сменят няколко места, където да разпускат, и заляха социалните мрежи със снимките си по бански. От тях се вижда, че повечето, най-вече дамите, се стараят да поддържат стройна фигура и не се притесняват да носят бикини с оскъдно горнище, докато мъжете разчитат повече на чара и старата си слава на плейбои.

Красавецът Леонардо ди Каприо се е поотпуснал, ако съдим по кадрите от различни краища по света, където прекарва лятото с дългокраки красавици. На някои от тях, от Италия, Испания и САЩ, той е със сегашната си приятелка - 26-годишната моделка Витория Черети. Красавицата и актьорът бяха забелязани заедно това лято и на кинофестивала в Кан.

Тя е приятелка с Джиджи Хадид, за която се говори, че също има отношения с Лео. 49-годишният актьор е известен със слабостта си към млади хубавици, ненавършили 25 години. Фактът, че вече цяла година е с Витория, която при това прехвърли възрастовата граница на неговите симпатии, говори, че двамата са в сериозна връзка. Или че актьорът остарява…

Витория Черети и Леонардо ди Каприо се разхождаха с яхта по италианското крайбрежие.

50-годишният супермодел Кейт Мос се разходи по крайбрежието на Ибиса в компанията на дъщеря си Лила. Майката беше в цял черен бански Gottex без презрамки с деколте във формата на сърце, докато дъщеря й облече класически кафяви бикини. Обичащата лукса Кейт допълни визията с черни слънчеви „котешки“ очила и много бижута като златни гривни и огърлица от скъпоценни камъни. „Когато съм в Ибиса, обичам да нося диаманти на плажа“, призна веднъж Кейт. Разбира се, какво по-подходящо място за носене на диаманти от плажа!

Кейт и Лила Мос отпочиваха в Ибиса.

Не се случва често актрисата Кейт Хъдсън да попада по бикини в мрежите и това е жалко. Дъщерята на Голди Хоун реши да завърши това лято със стил и замина за Вегас. „Това, което става във Вегас, завършва в социалните медии! Бърза и забавна спирка по пътя“, написа звездата от „Как да разкараш гаджето си за 10 дни“ под свое селфи в яркосини бикини с леопардов принт.

Ирина Шейк се забавлява на детско автомобилче.

Горещи снимки на Кендъл и Кайли Дженър, Наоми Кембъл, Жизел Бюндхен, Елизабет Хърли, Ирина Шейк, Никол Шерцингер, Салма Хайек, Джорджина Родригес, Алесандра Амбросио, Рита Ора и още десетки красавици изпълват социалните мрежи тези дни. Гледайте и се радвайте! Или завиждайте.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Славяна Манолова

Този уебсайт използва "бисквитки"