Звезди се боят от секс-скандала с Пъф Деди

Леонардо ди Каприо, Дженифър Лопес и Джъстин Бийбър са участвали в „белите партита“ на рапъра

Знаменитостите привличали нищо неподозиращи момичета

Рапърът Пъф Деди, наричан още Пи Диди, а иначе с истинско име Шон Комбс, бе прибран зад решетките на 16 септември без право да излезе под парична гаранция. Той бе обвинен в няколко изнасилвания и търговия с хора и ако това бъде доказано, го заплашват от 15 години до доживотен затвор. Лошо стечение на обстоятелствата за втория по богатство рапър в света, който притежава 1 млрд. долара. (Първата позиция заема Jay-Z с 1,5 млрд. долара.)

През ноември 2023 г. няколко жени обвиниха Пи Диди в изнасилвания и сега той изглежда ще понесе последствие за деянията си. Покрай рапъра обаче има опасност да гръмне скандал с известни личности, които са участвали в организираните от него „бели партита“ – официално наречени така заради дрескода „всичко в бяло“, но всъщност разбирай оргии с момичета, алкохол и дрога. Рапърът, колкото и известен музикант да е, винаги е поддържал славата си на лошо момче, а тя е заразителна...

Първа загазва покрай приятеля си Дженифър Лопес. През 1999 г. рапърът е арестуван по подозрение за стрелба в нощен клуб и му е повдигнато обвинение за притежание на огнестрелно оръжие. Заедно с него тогава задържат и Джей Ло, която прекарва 14 часа в полицейския участък. Излизайки, обявява на музиканта, че разваля годежа им. Тя все пак запазва добри отношения с него и неведнъж му благодари за старта на кариерата си. След шумно разследване музикантът е признат за невинен и си живее безметежно до есента на 2023 г.

Бившата приятелка на Пъф Деди – Касандра Вентура, Джои Никерсън-Нил, Лиза Гарднър са момичетата, които първи признават, че рапърът ги е дрогирал и изнасилвал, някои е предлагал и на други мъже. Пожелала анонимност жена говори за групово изнасилване. Сред жертвите на музиканта има и момчета. Всички те казват едно и също: купон, наркотик в напитката, изнасилване, снимки и заплахи, срам и страх да разкажат какво им се е случило. През 2000-те Пи Диди е доста влиятелен човек и всички се боят да застанат срещу него.

Сред предполагаемите жертви на рапъра е Джъстин Бийбър. На 14-годишна възраст певецът участва в развратни партита, а в замяна рапърът продуцира песните му. Има много снимки, на които двамата са заедно. Известно време дори са съквартиранти. От няколко месеца феновете на Джъстин го молят да хвърли светлина върху тази ситуация, но певецът пази мълчание. Негови представители споделят, че той вече е изцяло съсредоточен върху семейството си и наскоро родения си син. Но друг музикант, Ъшър, не крие, че Шон Комбс наистина му е открил много нови неща, включително и по отношение на секса.

Принц Хари също е присъствал на белите партита на Пи Диди. Рапърът често кани видни хора в имението си и ги използва като „примамка“, така че колкото се може повече млади и нищо неподозиращи момичета да научат за купоните му. Това е удобен параван за трафик на хора с цел сексуална експлоатация – едно от обвиненията към рапъра. Сред редовните посетители на скандалните сбирки са Парис Хилтън, Аштън Къчър, Кели Озбърн, Джей Зи и Бионсе, Марая Кери и съпругът ѝ Ник Кенън, Томи Лий и Памела Андерсън, Ким Кардашиян, Сара Джесика Паркър, Наоми Кембъл и много, много други.

Сестрите Кардашиян са чести гостенки на рапъра.

„Качих се на самолета в 5:30 сутринта. Е, това парти... Мисля, че половината хора там бяха голи. Ще ти хареса“, така Клои Кардашиян описва едно от партитата на сестрите си.

На купоните присъства и Леонардо ди Каприо, който е един от малкото, които нарушават мълчанието си на фона на скандала. Негови представители отричат да са се случвали подобни неща.

Леонардо ди Каприо на „бяла вечеринка“ на Пи Диди.

Целият този скандал доста изнервя не само самия Пи Диди, но и Дженифър Лопес. През последните години звездата е в близки контакти с рапъра, а сега започва да се тревожи, че и тя може да стане обвиняема по някое от наказателните дела. Лопес не прави никакви публични изявления по тази тема и неин представител отбелязва, че сега, покрай развода, на нея просто не ѝ е до това.

Принц Хари, който е известен с купонджийските си прояви на млади години, не е свързан с нито едно от обвиненията към рапъра, но името му присъства в списъка с приятели на Пъф Деди, както и това на брат му Уилям. Двамата все пак успяват да се измъкнат от въвличане в скандала, защото отдавна са преминали буйния период от живота си. За това допринася и Кейт, която по онова време вече е във връзка с Уилям, довела до женитба.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Славяна Манолова

Този уебсайт използва "бисквитки"