Звездите на „Реал“ се изпокараха

Още на втория официален мач за сезона звездите на „Реал“ се изпокараха. „Кралете“ завършиха само 1:1 като гост на „Майорка“ в първия двубой от Примера дивисион, след като четири дни по-рано спечелиха Суперкупата на Европа срещу „Аталанта“.
Джуд Берингам, английският ас на „Реал“, скочи на Винисус и новото суперпопълнение Килиън Мбапе. „Вие, тримата (б.а. - включително Родриго), трябва да вкарвате голове – изригна британецът. - Не знаете колко е тежко да се тича после назад!“
„Това казвам и аз, но трябва да ни създадат положение“, отвърна му Мбапе.
„Избягайте им с един метър и стреляйте“, бе отговорът на Белингам.
Изравнителният гол на „Майорка“ дойде, след като „Реал“ загуби топката в атака. Преди това еврошампионът поведе с попадение на Родриго.
Мбапе беше един от най-слабите в мача, а положенията за тима бяха съвсем малко.
„Липсваше ни баланса – призна треньорът Карло Анчелоти. - Не съм доволен от резултата, защото трябваше да вземем повече. Трябва да се поучим от такива мачове, защото иначе ще имаме много проблеми.“
В Мадрид се притесняват да не избие егото на звездите в нападение. Винисуис и Родриго отдавна са любимци на „Сантяго Бернабеу“, а тепърва Мбапе трябва да се доказва.
„Реал“ започна за шести път през новия век с реми сезона в Примера дивисион. В шестте сезона на Карло Анчелоти като треньор сега дебютно „кралете“ не победиха.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"