Зидан с най-сладката си победа след завръщането

Зинедин Зидан определи победата с 1:0 над „Севиля“ като най-сладката му след завръщането в „Реал“ (Мадрид). Великият французин е под огромен натиск и непрекъснато се говори, че ще бъде сменен. Особено болезнено Мадрид прие загубата с 0:3 от ПСЖ в Шампионската лига.

„Не съм бил по-щастлив, откакто отново поех „Реал“ - каза Зизу. - Футболистите си помагаха по терена. Солидарността е най-важното нещо. Твърде трудно е на този стадион. Знаем, че можем да създаваме положения, но добрата защита е ключът към победата.“

„Бяхме изключително гладни за победа“, добави капитанът Серхио Рамос, който дойде в „Реал“ именно от „Севиля“ и се превърна в „бяла“ легенда.

Карим Бензема отново показа, че е най-ключовият футболист на „кралете“. Французинът вкара петия си гол за сезона, с което е лидер при реализаторите заедно с Херард Морено („Виляреал“).

И докато „Реал“ взе глътка въздух, каталунската легенда Шави се предложи за треньор на „Барселона“. Дните на Ернесто Валверде изглеждат преброени след 0:2 срещу новака „Барселона“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"