Зидан се завръща в „Реал“

Зинедин Зидан ще се завърне в „Реал“ само девет месеца, след като подаде оставка като европейски шампион. Великият французин бе обявен от почти всички мадридски медии като заместник на Сантяго Солари.

Четирима от най-заслужилите футболисти на „Реал“ за трите поредни трофея в Шамипионската лига са против завръщане на Жозе Моуриньо. Мадридските медии твърдят, че още тази седмица Сантяго Солари може да бъде уволнен въпреки 4:1 над „Валядолид“. Серхио Рамос, Гарет Бейл, Марсело и Карим Бензема са се опълчили пред президента Флорентино Перес за намерението му да върне Специалния. Но босът е отвърнал, че никой футболист няма да повлияе на решението му. В интернет Рамос обяви, че е направил 200 процента грешка с умишления жълт картон срещу „Аякс“ и отрече за скандали.

На стадиона бе повече от любопитно. Малко преди мача осветлението угасна и се наложи да бъде пуснат генератор. Футболистите се преобличаха на терена. В един момент се оказа, че за кратко няма никой в залата за ВАР. „Валядолид“, който имаше един гол в последните 5 кръга, вкара 3 пъти през първото полувреме. Две попадения бяха отменени. А отборът изпусна и дузпа.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"