И в „Ливърпул“ избухна скандал

Ръкостискане предизвика скандал и в „Ливърпул“. Капитанът Джордън Хендерсън отказа да подаде ръка на треньора Юрген Клоп, който го смени в 72-ата минута на мача с „Манчестър Юнайтед“ (0:0). Халфът поздрави с жест гостуващите фенове, но не и наставника. Разбрал, че няма да му стисне ръката, Клоп хвана Хендерсън за рамото и му каза няколко думи. Последва поздрав между двамата. След това футболистът седна на пейката с гневно изражение.

Миналата седмица Клоп също имаше проблеми с ръкостискане. Поздравът с Нико Ковач, треньора на „Байерн“, се отложи, защото хърватинът отиде първо при футболистите си. „Ливърпул“ ще трепери за бразилския нападател Роберто Фирмино за реванша срещу баварците в Шампионската лига. Вкаралият 11 гола през сезона футболист напусна терена още в 31-ата минута. „Байерн“ пък не знае дали ще може да разчита на Кингсли Коман, който разтегна мускулни влакна при 1:0 срещу „Херта“ в събота.

Когато Клоп се ръкува с Оле Гунар Солскяр, треньора на „Манчестър Юнайтед“, камерите разчетоха думите му в устните: „Какъв тъп мач само!“

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"