Ибра се провъзгласи за Индиана Джоунс

Голямата звезда на „Манчестър Юнайтед“ Златан Ибрахимович отново напомни за прословутия си характер. Шведският нападател се провъзгласи за Индиана Джоунс, а причина за гръмките думи на тарана бяха трите му гола във вратата на „Сент Етиен“ в Лига Европа при успеха с 3:0 на „Олд Трафорд“.

"За мен всеки трофей е невероятен – обяви Ибра. - Където и да отида, печеля, така че ще съм супер щастлив, ако успея да спечеля нещо и тук. Хората, които ме познават, знаят, че съм играл в много клубове и винаги съм се опитвал да давам най-доброто от себе си. Където и да отида - печеля. Като Индиана Джоунс съм.“

Това бе първи хеттрик за нападателя с екипа на „червените дяволи“ и 23-ия му гол за тима през настоящия сезон.

Далеч по-сериозен бе Жозе Моуриньо въпреки изразителния успех. Португалецът скастри своите играчи заради начина на настройка преди двубоя.

„ В съблекалнята преди мача беше прекалено шумно, прекалено весело, прекалено отпуснато – разкри Специалния. - Помощниците ми имаха същото усещане в загрявката, като някои момчета не бяха напълно съсредоточени в това да получат подходящия адреналин в телата си. Резултатът обаче е добър. На реванша няма да ни е никак лесно, знаем какво ни очаква."

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"