Ибрахим Челиккол стяга сватба

Преди две години чаровният Ибрахим Челиккол се разведе със съпругата си, красивата архитектка Михре Мутлу. Тогава много фенове на турските сериали бяха сигурни, че причината за тяхната разлъка е връзката на Ибрахим с дългогодишната му колежка Бирдже Акалай. Но въпреки упоритите слухове, двамата са само приятели.

Още през пролетта на 2023 г. стана известно, че Ибрахим Челиккол се среща с Натали Ярджан. Тук си струва да се отбележи, че именно Бирдже Акалай ги запозна. Челиккол не скри новия си роман от пресата и почти веднага представи любимата си на репортерите. Преди дни той се появи на светско събития с Натали. На въпрос на журналистите дали се планира сватба в близко бъдеще, отговорът беше лаконичен: „Всичко е възможно“.

Въпреки това, според Sabah, някои репортери са забелязали годежен пръстен на ръката на Ярджан. Според изданието Ибрахим е предложил брак на Натали и тя се е съгласила. Веднага след това актьорът изпратил съобщение до приятелите си: „Готвим се за сватбата“. Феновете на Челиккол вече бързат да го поздравят и искрено се надяват бракът му да бъде щастлив и да продължи до края на живота му. Самият турски актьор обаче все още не е потвърдил новината.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"