Изборите във Франция: Левите не са това, което бяха

Пауперизацията на Европа е удобна

Франция е емблематичен пример за това защо глобалистите истерично воюват за възможността мигрантите да не спират да заливат Европа и през „нови“ споразумения в ЕС създават псевдорешения на мигрантското бедствие!

Изборите във Франция показаха за пореден път как левият инструмент е станал тежко деструктивен за националната държава. Под формата на защита на мигрантите, пауперизираните, малцинствените групи и други подобни се осъществява системен демонтаж на национално отговорна политика.

Левите не са това, което бяха.

Облечени в нови форми, придошли с глобализирания капитал, те не защитават всъщност „онеправданите“, те защитават наднационалните корпорации за сметка на разграждането на националната власт. Модерните либерални „демокрации“ са обречени да разпадат своята същност, която ги е изградила като демокрации.

Те са създадени от левите движения и тяхната борба срещу неравенствата и ЗА институционализирането на всеобщото избирателно право! И сега се разрушават пак от левите, в чиито редици са всички мигранти и малцинствени групи. Свободата не е да правиш каквото си искаш. Свободата е да съумееш да не си манипулиран. Европа, от която мигрантите са толкова привлечени, е Европа на постиженията именно на националните държави и доминацията на християнския светоглед.

В момента тази Европа методично се разрушава и трансформира в друга, в Европа на глобалистката доктрина. Обединена Европа е по-удобна за употреба в ролята на прокси на фундаментализма на американската хегемония! По-удобна е за обезсилване и насочване. Затова всички мрежи и усилия се включват на максимум, когато има заплаха някои от структуроопределящите държави в Европа като Франция и Германия да променят прогнозата за пътя на Европа към саморазложение.

Европа не става по-силна. И това се вижда от всеки обикновен гражданин във всяка част на Европа. Как тогава общата маса от граждани не съумява да упражни своята сила на избори, за да промени този планиран провал?!

Отговор: чрез манипулацията и отвличането на ума на масите, чрез използване на невежеството, чрез въвеждане на чувства за групова правота на мигрантите и умишлено създаваните социални клъстери, чрез въвеждане на страхове и дамгосване на национално-отговорните политически играчи, чрез управление на човешките емоции, придавайки на тази борба елементи на революция за признаване на достойнството, чрез разполагане на алчни кариеристи-предатели по върховете на политическата тъкан и пр. Пауперизацията на Европа е удобна.

Богатството е трудно за контрол. Защото то самото произвежда воля за контрол.

*От фейсбук, заглавието е на редакцията 

TRUD_VERSION_AMP:4//
Публикувано от Калина Андролова

Този уебсайт използва "бисквитки"