Избраха Глория за „Музикален идол“

Лайфстайл награди на столична дискотека

Примата на попфолка бе специален гост на бляскавото събитие в Студентски град

Сред останалите призьори бяха Джулиана Гани, Диона, Емилия и Илиян

Примата на попфолка Глория добави още едно отличие към каталога си с музикални награди. Гласовитата певица се окичи с титлата “Музикален идол” за 2018 година, връчена й по време на първите Eleven Famous Awards, които се проведоха в столична дискотека. “Толкова години съм на сцената и смятах, че няма вече да получавам награди. Но ето, че вие ме изненадахте приятно”, бяха първите думи на Глория след връчването на статуетката. Звездата на “Пайнер” благодари на организаторите и заяви, че ще продължава да твори и да радва феновете си, като поздрави присъстващите с кратко изпълнение на емблематичния й хит “Не сме безгрешни”.

Сред останалите известни личности, които бяха отличени по време на лайфстайл наградите, са моделката Джулиана Гани и мъжът до нея Илиян Найденов, които спечелиха наградата за “Двойка на годината”. Силиконката събра погледите като се появи с шармантен гащеризон, обсипан с камъни, както и запазената й марка – огромно деколте. За певица и певец на 2018-а бяха определени Емилия и Илиян, които изпълниха на живо по две от актуалните си парчета.

Един от най-коментираните гости на събитието бе скандалният Валентин Кулагин, прочул се с участието си в току-що изминалия сезон на риалити предаването “Вип Брадър”. Той бе отличен с приза “Гримьор на годината”. Статуетката за “Поп сензация” отиде в ръцете на младата Симона Загорова, а единствената жена рапър в България – Диона, заслужено бе избрана за “Рап сензация”.

С награди от вечерта си тръгнаха още красавицата Вероника Стефанова (”Мис на 2018”), Катрин Вачева (”Посланик на българската красота”), Татяна (”Най-секси тяло”), Цеци Лудата Глава (”Най-добър DJ и водещ”) и други. Победителите във всяка категория бяха определени от експертно жури, съставено от водещи светски журналисти у нас.

 

След като отпадна от “Вип Брадър”

Кулагин обикаля с лична охрана

Скандалният гримьор Валентин Кулагин, който разбуни духовете в страната с участието си във “Вип Брадър”, започна да ходи с лична охрана, видя “Труд”. В една от първите си появи на светски събития след Къщата - лайфастайл награди в столична дискотека, ексцентричният риалити герой се настани във вип-сектора на заведението, а до него бодигард внимателно следеше за неговата сигурност.

Очевидно поведението на гримьора в предаването за звезди и неговото отношение спрямо другите съквартиранти имат последствия и в реалния живот, щом е сметнал за добре да обикаля с лична охрана.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Денис Медаров

Този уебсайт използва "бисквитки"