Известни мъже се женят след 80

Избират за съпруга от модел до учен

Харесват дами наполовина на техните години

Някои не издържат голямото вълнение

Всички възрасти са покорни на любовта. Историите на неколцина мъже доказват, че изграждането на личен живот и дори бракът в златна възраст не е толкова трудно нещо. Въпросът е да доживееш до 80…

Дик Ван Дайк наближава столетие

През декември американският актьор, комик и легенда на Disney ще навърши 99 години и все още е пълен със сила и енергия като на младини. На 87 той намира щастието си и се жени за гримьорката Арлийн Силвър (46 години по-млада от него). Двойката се среща зад кулисите по време на церемонията по раздаването на наградите на Гилдията на актьорите в САЩ, докато Арлийн прави магии върху външния му вид. Тя му дава телефонния си номер, излизат на среща и постепенно се сближават. Сега Дик се чувства като най-щастливия човек на планетата:

„Да имаш красива млада жена наполовина по-млада от мен, която да се грижи за мен – работи! Положителното отношение получих от съпругата си. Само като я гледам, ме кара да искам да действам. И да, написах книга, наречена „Keep Moving“: Все още ходя на фитнес три дни в седмицата и тренирам. Съветвам всички да го правят, защото то не състарява хората – то тренира мускулите и белите дробове.”

Преди Силвър звездата от „Мери Попинз“ е женена само веднъж. Неговата избраница е Мардж Уилет. Те живеят заедно 36 години, отглеждат четири деца, но се развеждат през 1984 г. През 2008-а Мардж почива от рак на панкреаса на 81-годишна възраст.

Армен Джигарханян взема за крадла за съпруга

Жената на Джигарханян отмъква над 760 000 евро.

Народният артист на СССР Армен Джигарханян се жени за пианистката Виталина Цимбалюк-Романовская на 80-годишна възраст през 2016 г. Тя е с 43 години по-млада от него. Преди брака те се срещат 15 години.

Любовта на Армен Борисович към неговата избраничка е толкова силна, че няколко месеца преди сватбата той я назначава за директор на своя театър, а самият той заема поста президент.

„Нямах намерение непременно да спечеля Армен Борисович и бях напълно наясно с отговорността, която падна върху мен (в края на краищата не беше кой да е, а Джигарханян!). Но когато чувствата са истински, преодоляването на всичко не е толкова трудно. Искам Джигарханян да живее и да работи и винаги ще бъда до него“, признава Цимбалюк-Романовская.

През есента на 2017 г. в семейството им избухва скандал. Както казва Джигарханян, Виталина „причини много несправедлива болка и за нея няма прошка“. Освен това актьорът я нарича крадла. След тези думи Виталина напуска театъра и подава молба за развод. Оказва се, че докато тя е директор на театъра, прехвърля 80 милиона рубли (765 477 евро), предназначени за бюджета на театъра, в офшорни компании. Актьорът почива през 2020-а на 85 години.

Джеймс Хауърд Маршал се венчава в инвалидна количка

След сватбата с Джеймс Хауърд танцьорката Анна Никол Смит става звезда.

Един ден в края на 80-те американският милиардер Джеймс Хауърд Маршал отива в нощен клуб и... се влюбва лудо в танцьорка на име Вики Лин Хоган. Отначало те само си говорят, Джеймс Хауърд ѝ помага финансово и ѝ прави скъпи подаръци - води я в магазин за бижута, където музата може да избере каквото си поиска, например: три диамантени пръстена, две диамантени огърлици, два чифта диамантени обеци и една диамантена гривна на стойност два милиона долара.

В един момент през 1994 г. той моли Вики да смени името си на Анна Никол Смит и да боядиса косата си руса, след което ѝ предлага брак. Тогава 89-годишният Маршал II не може да се движи самостоятелно и е в инвалидна количка пред олтара. 
26-годишната Анна Никол се съгласява да стане негова съпруга без колебание, след което кариерата ѝ тръгва нагоре - тя се снима за корици на лъскави списания, във филми и е модел. Освен това съпругът ѝ спонсорира всичките ѝ пластични операции.

Двойката живее заедно малко повече от година, след което Джеймс Хауърд умира от пневмония. Тогава вдовицата започва да се бори за наследството с доведения си син Пиърс Маршал. Тя прекарва няколко години в съдебни битки, но в крайна сметка не постига нищо. Между другото, Пиърс не успява да живее толкова дълго, колкото баща си - през 2006 г. мъжът почива на 67-годишна възраст от „кратка и изключително агресивна инфекция“.

Година по-късно самата Анна Никол почива от свръхдоза наркотици. Има и друга вероятна причина за смъртта й: звездата страда от пневмония в продължение на няколко години, но не е лекувана.

„За мен целият този възход, цялата тази слава и богатство са просто историята на Пепеляшка. Никой никога не ме е уважавал, не е направил нищо за мен или ме е обичал. Така че когато Хауърд се появи, това беше благословия. Той е единственият човек в живота ми, който не се интересува какво говорят другите за мен. Той наистина ме обича и аз го обичам заради това", признава Анна Никол Смит.

Тя сравнява съдбата си с Мерилин Монро и мечтае да намери своя „собствен Кларк Гейбъл“, но в крайна сметка се пристрастява към алкохола, антидепресантите и лекарствата. Те са открити до леглото ѝ в момента на нейната смърт.

Фреди Куин се шегува в брачното, че не чува

Фреди Куин е приятел със сегашната си половинка от 30 години.

Куин е австрийски певец, актьор и участник в първия конкурс за песен на Евровизия през 1956 г. Сега живее в Германия и от 15 години не говори за живота си. Не можем обаче да пропуснем новината, че миналата пролет 91-годишният Фреди се ожени за дългогодишната си приятелка Роси, с която се познават от повече от 30 години.

Известно е, че избраницата на певеца е на 65 години и от няколко години обсъжда сватба с Фреди. Двойката отпразнува събитието с приятели и семейство в ресторант в Хамбург, а Фреди получава поздравления от Арнолд Шварценегер и Ралф Мьолер.

„Поздравления, Фреди! Да се ​​ожениш на 91 е подходящата възраст, когато виждаш отражението си в един човек и споделяш искрените си чувства с него на по-високо ниво“, казват приятелите.

Самият певец не забравя да се пошегува на сватбата, като казва на служителя в брачното: „Моля, говорете по-силно, забравил съм си слуховия апарат“.

Това е втори брак за музиканта. През 50-те години Фреди се жени за Лили Блесман, с която живее до смъртта ѝ през 2008 г. Приятелката Роси е до него и партньорката му, когато Лили се влошава.

Рихард Лугнер се спомина два месеца след сватбата

Рихард Лугнер плащал на знаменитости да се срещат с него.

Австрийският милиардер Рихард Лугнер е женен шест пъти и има четирима наследници. Строителният предприемач сключва брак на 91 години това лято, а избраницата му е 42-годишният модел Симон Рейландер.

Двойката живее само два месеца, след което през август Лугнер умира. Както се оказва, мъжът наскоро е бил лекуван от няколко заболявания и е претърпял сърдечна операция.

Рихард е добре познат в светските кръгове: дълги години той спонсорира Виенския бал и срещу големи такси кани на него известни личности като Парис Хилтън, Присила Пресли, Памела Андерсън, София Лорен и Ким Кардашиян. Той плаща на някои от тях стотици хиляди долари за срещи с него. Получава отказ само веднъж - от Елизабет Тейлър.

Рупърт Мърдок е младоженец пет пъти

Рупърт Мърдок на 93 изненадващо се ожени това лято.

93-годишният милиардер Рупърт Мърдок, основател на медийните холдинги News Corporation и 21st Century Fox, взема за съпруга бившата тъща на руския бизнесмен Роман Абрамович - Елена Жукова.

Магнатът става младоженец пет пъти. През 1956 г. се жени за стюардесата Патриша Букър, която му ражда дъщеря Прудънс. След 11 години двойката се развежда. Скоро бизнесменът избрира за съпруга журналистката Анна Торв. През 32-годишния си брак те отглеждат три деца - Лаклан, Джеймс и Елизабет.

Третата дама на Мърдок е китайката Уенди Денг, която тогава работи за неговата компания Star TV. Те живеят заедно около десет години. Говори се, че Уенди започва да има отношения с приятелите на Рупърт, включително бившия британски премиер Тони Блеър.

„По дяволите, по дяволите, по дяволите! Тони много ми липсва. Той е толкова очарователен и толкова добре облечен. Има невероятно тяло, страхотни крака... Той е слаб, висок, с хубава кожа. Обичам сините му очи, пронизващия им поглед. Харесвам също силата и мощта му... И много, много повече“, изтича в бележка, която анонимни хора пускат в социалните мрежи.

През 2016 г. Рупърт се среща с модела Джери Хол, бивша партньорка на Мик Джагър от „Ролинг Стоунс“, и в рамките на пет месеца ѝ предлага брак. Шест години по-късно обаче моделът подава молба за развод, позовавайки се на „непреодолими различия“.

Последната съпруга на Мърдок, 67-годишната Елена Жукова, е молекулярен биолог, вече пенсионерка, която от дълги години живее в САЩ. С Мърдок ги запознава случайно неговата трета съпруга. Сватбата се състоя това лято във винарната на милиардера в Калифорния.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Славяна Манолова

Този уебсайт използва "бисквитки"