Израелски депутат по руска телевизия: Ще победим в тази война и Русия ще плати цената (ВИДЕО)

Ще направим така, че Украйна да победи

Амир Вайтман, представител на управляващата израелска партия "Ликуд", обвини Русия, че подкрепя бойците на "Хамас" и я заплаши с възмездие. 

"Позволете ми да кажа, че ще сложим край на тази война. Ще победим, защото сме по-силни. След това, повярвайте ми, Русия ще плати цената", каза той по руския англоезичен канал RT. 

Вайтман заяви, че Русия подкрепя враговете на Израел.

„Русия подкрепя нацистите, които искат да извършат геноцид над нашия народ. И Русия ще плати. Слушайте ме много внимателно: ние ще довършим тези нацисти, ще спечелим тази война. След това няма да забравим какво правите. Ще дойдем и ще направим така, че Украйна да победи. Ние ще се погрижим да платите за това, което направихте. Няма да забравим. Помнете какво казах току-що: ще платите", подчерта израелският политик.

"Нашият народ беше брутално убит от вашите протежета. Вие ще платите за това. Трябва да разберете, че всичко има своите последствия. Когато хората подкрепят убийството на евреи, те плащат цената. Времето, когато евреите не можеха да се защитят, свърши“, добави представителят на управляващата партия в Израел.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"