Изтеглете безплатното приложение „Европейски път: Горна Оряховица“

Инж. Добромир Добрев, Кмет на Община Горна Оряховица

Уважаеми жители и гости,

29 май е празничен за Горна Оряховица. На този ден имаме добър повод да се обърнем за малко към историята и традициите на нашия град и да си дадем сметка, че стореното от предците ни и оставеното от тях наследство са повод за гордост и признание. Град, който има богато минало, има и бъдеще. Наш дълг е да запазим наследеното от старите горнооряховчани и да го предадем на поколенията след нас. Така съхранили силния дух и традициите на нашия град, ще вървим напред и ще се радваме на бъдещите успехи.

Всеки ден с делата си ние променяме облика на Горна Оряховица. Правейки това, се изправяме пред предизвикателството всички заедно да се грижим за новите придобивки, да им се наслаждаваме, но и да ги опазим.

Благодаря на всички, които обичат Горна Оряховица и с делата си градят доброто име и авторитета на нашия град. На младите хора пожелавам да съхранят своя устрем и да следват завещаното от предците ни.

Нека в празничния ден да бъдем заедно, както сме заедно и в делника. Нека продължим да работим заедно, да споделяме трудностите и удовлетворението от успехите и да носим винаги в сърцата си Горна Оряховица!

Честит празник!

Безплатното приложение „Европейски път: Горна Оряховица“ в удобен за четене формат можете да изтеглите ОТТУК

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"