Ирландците се оплакаха от терена в Пловдив

Защитникът на Северна Ирландия Пади Макнеър се оплака от терена в Пловдив след загубата на тима си с 0:1 от България в Лигата на нациите, обяви вестник "Белфаст Телеграф". Той бил "шокиран" от тревата.

"Не искам да търся извинения, но теренът беше може би най-лошият, на който съм играл на международно ниво“, каза Макнеър. "Наистина ужасно. Дори мога да кажа, че е най-лошото игрище в професионалната ми кариера...дори като стартираш на спринт, и чимовете излитат".

"Беше разочароващо. Те очевидно започнаха мача много добре и ние не успяхме да се закрепим в първите 15-20 минути. Мислех, че вдигнахме малко повече нивото, но голът преди края на полувремето беше отвратителен удар. Случва се”, добави още той.

"Ако си спомните мачовете с Финландия и Словакия от квалификациите за Евро 2024, когато допуснахме гол и след това още попадения, сега не беше така. Не си спомням българите да са имали други удари към нашата врата, след като ни вкараха гола. Смятам, че като цяло не беше толкова лошо представяне. Има още четири мача за изиграване и през октомври имаме среща с Беларус в Унгария и България у дома, така че след няколко мача таблицата може да изглежда напълно различно“, завърши бившият футболист на Манчестър Юнайтед.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"