Италианецът направи първа тренировка с "Хебър", 4-ма от старите си намериха нови отбори

Първият чуждестранен треньор в над 100-годишната история на новака в "А" група "Хебър" Фулвио Пеа направи първа тренировка с тима на помощните игрища на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик. На заниманието присъстваха част от футболистите от предишния състав. Дори и сайтът transfermarkt.it обаче потвърди, че четирима футболисти от екипа, който класира тима за участие в елита, вече са намерили нови предизвикателства. Централният защитник Радослав Терзиев и Олег Димитров ще играят в "Етър", Георги Каракашев подписа преди седмица с Локомотив Пловдив, а Александър Бастунов заминава за Своге, като ще играе за местния "Спортист".

Любопитното е, че италианският сайт посочва, че по време на лятната пауза преди новия сезон освободените от клуба са Живко Петков, Томислав Папазов, Ивайло Найденов, Тодор Чаворски, Мартин Вълчинов, Евгени Игнатов, Жак Пехливанов, Китан Василев, Ивайло Василев, Джеймс Лима и дясното крило Стойчо Папазов. Това е гръбнакът на тима, който се класира за участие в елита. Новината още не е потвърдена от клуба, като до момента бе съобщено, че със сигурност 7 от играчите от стария състав ще продължат и през новата година. 

Нови попълнения "Хебър" още няма, а и не е известна програмата за лятната подготовка на тима, но вероятно ще има лагер в Банско, тъй като "Славия" вече потвърди контрола с пазарджиклии на 28 юни в балканското градче. 

За началото на сезона е ясно, че "Гробарите" ще играят на националния стадион "Васил Левски", докато бъде поставено осветление на стадиона в Пазарджик.

Новият сезон в "А" група започва в уикенда на 8/10 юли. 

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"