ИТН видели разум в „Демократична България“, но не и в „Промяната“

Минути след като ППДБ официално заявиха, че ще върнат веднага неизпълнен втория мандат за съставяне на правителство на президента Румен Радев, народният представител от партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ Станислав Балабанов бе умерен оптимист относно оставащите възможности за сформиране на кабинет с третия мандат и посочи като позитив това, че е видял „разум“ в представителите на „Демократична България“, които, апропо, единствените се явиха на провежданите в сряда за сформиране на кабинет, докато представители на „Продължаваме промяната“ нямаше. 

„За първи път видях разум в представителите на ДБ, което ме учуди и изненада приятно. В крайна сметка те са заложници на Кирил Петков, на него му се ходи на избори. Не може да залагаш цялата държава. Тези хора са с идеята, че са солта на земята – или приемате каквото ви казвам, или отиваме на избори“, заяви Балабанов. 

Депутатът призова и за спешни мерки по отношение на овладяването на пожарите, бушуващи в страната и за закупуването на нова и модерна техника за справяне с подобни стихии.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Иван Гергов

Този уебсайт използва "бисквитки"