Йозгю Кая е замесена в убийство

Започна обратното броене за поредица, пълна с интриги, наречена „Земя на красивата любов“. Тя разказва историята за невъзможната любов на упорита жена, която цени свободата си, и мъж със силни семейни връзки. Излезе първият трейлър на сериала, който в момента се снима сред уникалната природа на Кападокия. Краткото видео, което привлече много внимание, показва трогателни сцени и спиращи дъха кадри.

Звездите в сериала ще бъдат Халил Ергюн, Мелтем Кумбюл, Бурак Беркай Акгюл и Йозгю Кая. Трейлърът започва с напускането на Денис на града, в който живее. Докато тя пътува до Кападокия след любовта на живота си Архан, зрителите разбират, че упоритата жена е замесена в едно неразкрито убийство.

Хармонията на Йозгю Кая и Бурак Беркай Акгюл, които дават живот на героите Дениз и Архан, умението на Халил Ергюн, който се завръща на снимачната площадка с образа на Хаким Аладжи, и уникалното изпълнение на Мелтем Джумбул, който дойде от Америка и привлича вниманието с образа на Мерием, обещават „Земя на красивата любов“ да бъде интригуващ и напрегнат сериал.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"